Oδηγοί της Formula1 στα πρόθυρα λιποθυμίας

 

Μπορεί αρκετές φορές να έχει γίνει αναφορά για τις υπερφυσικές ικανότητες και τις αντοχές των πιλότων της Formula1, όμως αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στην πίστα του Κατάρ, όπου επικράτησε η ζέστη και η υγρασία, οι οδηγοί των 20 μονοθεσίων έφθασαν στα όρια της φυσικής αντοχής τους με αρκετούς να χαρακτηρίζουν τις συνθήκες ...βασανιστήρια!

Όπως έγινε γνωστό λίγες ημέρες μετά τον αγώνα ο  Λόγκαν Σέρτζεντ της Williams αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω θερμοπληξίας, ο Λανς Στρολ της Aston Martin ανέφερε ότι ζαλιζόταν και έχανε στιγμιαία τις αισθήσεις του ενώ ακόμη χειρότερα, 

ο Εστεμπάν Οκόν έκανε εμετούς μέσα από το κράνος! Ακόμη και ο νικητής Μαξ Φερστάπεν είπε ότι οι συνθήκες ήταν εντελώς οριακές για όλους τους οδηγούς.

Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για την  FIA που μετά τα περιστατικά της οριακής φυσικής κατάστασης των οδηγών ( πόσο επικίνδυνο αν θα λιποθυμούσε ένας οδηγός μέσα στο μονοθέσιο με ταχύτητες 300 χλμ/ώρα) θα ξεκινήσει εξονυχιστική έρευνα για ότι συνέβη στο Κατάρ και τόνισε ότι οι οδηγοί δεν θα οδηγήσουν υπό τέτοιες συνθήκες, εφόσον το επιθυμούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα