Mε γκραν πρι και σασπένς το πρωτάθλημα της Formula1 μέσα στο καλοκαίρι

Ο Φερστάπεν κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση το Γκραν Πρι της Στυρίας ( συνολικά φέτος έχει κερδίσει πέντε γκραν πρι), αυξάνοντας σημαντικά τη διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον,  και όλα πλέον, κινούνται με τα νέα μέτρα και σταθμά που έχει θέσει ο Ολλανδός πιλότος και κυρίαρχος του φετινού παιχνιδιού.

Όπως φάνηκε και στον σημερινό αγώνα στην Αυστρία, ο Φερστάπεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, εισπράττει το οδηγικό του ταλέντο, προσαρμόζεται εύκολα, δεν αφήνει κανένα ίχνος αμφισβήτησης, ενώ, γνωρίζει να ξεκλέβει μεθοδικά

τα δευτερόλεπτα μέσα στην πίστα, στοιχεία που τον οδηγούν – και θα τον οδηγούν όπως διαφαίνεται – και στα επόμενα γκραν πρι στην πρώτη θέση του βάθρου.

Είναι πλέον, σαφές, ότι, η Red Bull οδεύει στην κατάκτηση ενός μαγικού πρωταθλήματος, με τον Φερστάπεν να «σπάει» την μονοκρατορία του Χάμιλτον που δείχνει να μην έχει βρει φέτος τα πατήματα του μέσα στις πίστες.  Έως σήμερα, ο Φερστάπεν έχει συλλέξει 182 βαθμούς, και ο Χάμιλτον ακολουθεί με 150 βαθμούς.

Και όλα αυτά την στιγμή, που αναμένεται ένα «καυτό», γεμάτο γκραν πρι καλοκαίρι, με τρεις καθοριστικούς αγώνες. Μετά το σημερινό γκραν πρι, στην Αυστρία, ο θίασος της Formula1 μετακομίζει στην πίστα της Μεγάλης Βρετανίας στις 18 Ιουλίου, ενώ, τον Αύγουστο, που παραδοσιακά είχε μόνο μπάνια και διακοπές για τους πιλότους, φέτος, λόγω της πανδημίας και του μεγάλου σε αγώνες προγράμματος, οι ομάδες έχουν δύο προκλήσεις: Την 1η Αυγούστου στην πίστα της Ουγγαρίας και στις 29 του ίδιου μήνα στο Βέλγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα