HYUNDAI i10: Στην Ελλάδα το μικρό αυτοκίνητο πόλης

H κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων μπορεί να έχει ολοένα και λιγότερους εκπρόσωπους – ελέω της ηλεκτροκίνησης – όπως υπάρχουν εταιρείες, όπως η Hyundai που διατηρεί βασικούς πρωταγωνιστές στην οικογένεια των οχημάτων πόλης, όπως το  i10. Το μικρό κορεάτικο μοντέλο που έχει μια καλή εμπορική καριέρα ανανεώθηκε με τον άνεμο της ανανέωσης να αγγίζει την εξωτερική του εμφάνιση και το εσωτερικό. Εξωτερικό φέρει δύο νέους προφυλακτήρες, μάσκα με ενσωματωμένα

LED φώτα ημέρας, ενώ στο εσωτερικό του φέρει νέες επενδύσεις στα καθίσματα ενώ η i10 N Line διαθέτει πιο σπορ εμφάνιση εσωτερικά.

Η τεχνολογία δίνει το παρόν στο μικρό μοντέλο με την οθόνη αφής 8,0’’ που υποστηρίζει τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto . Διαθέτει θέση για ασύρματη φόρτιση smartphone, και μια γκάμα συστημάτων υποβοήθησης.

Στην γκάμα των κινητήρων δεσπόζουν τα οικονομικά μοτέρ με τον τρικύλινδρο 1.0 να προσφέρει 67 ίππους και ο  τετρακύλινδρος 1.2 με 84 ίππους καθώς καικ τον τούρμπο 1.0Τ με 100 ίππους.Κοστίζει από 16.190 ευρώ και όλες οι εκδόσεις φέρουν εξάρι μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο.

Keywords
Τυχαία Θέματα