Formula1: Τέλος οι διακοπές, επιστροφή την Κυριακή 28 Αυγούστου με το γκραν πρι Βελγίου.

Με το γκραν πρι του Βελγίου ξεκινά και πάλι, το πρωτάθλημα στην Formula1, μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα των ομάδων, που αυτές τις ημέρες γίνονται οι απαραίτητες και τελευταίες εργασίες, πριν η πίστα δοθεί για τα χρονομετρημένα. Οι οδηγοί είναι σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσουν τις δοκιμές, τα χρονομετρημένα, ενώ, την ερχόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου, θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μια απαιτητική πίστα. Το τριήμερο θα ξεκινήσει με τις ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα το απόγευμα της Κυριακής.

Συνολικά,

απομένουν άλλα εννέα γκραν πρι, με την Red Bull να προηγείται στη βαθμολογία των ομάδων και τον Μαξ Φερστάπεν να έχει την πρωτοπορία.  Η φετική σεζόν ολοκληρώνεται στις 20 Νοεμβρίου με το γκραν πρι Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στη φωτογραφία, μερικές τελευταίες επισκευές στην πίστα του Βελγίου.

Οι οδηγοί θα τρέξουν συνολικά, 44 γύρους, η συνολική διαρομή είναι 308 χιλιόμετρα, ενώ, πέρσι, είχε κερδίσει ο Μαξ Φερστάπεν. 

Πρώτο γκραν πρι: 1950Μήκος πίστας: 7,004 χλμ. Γύροι: 44Συνολική διαδρομή: 308,052 χλμ. Ρεκόρ γύρου: Βάλτερι Μπότας, 1:46.286 (2018)Νικητής 2021: Μαξ Φερστάπεν

Keywords
Τυχαία Θέματα