FIAT TIPO, με νέες εκδόσεις το ιταλικό μικρομεσαίο οικογειακό

Με εμπλουτισμένα εξοπλιστικά στοιχεία προσφέρεται ένα από τα πιο πρακτικά σεντάν μοντέλα της ιταλικής σχολής, το Fiat Tipo. Το πρακτικό μοντέλο φέρει πληρέστερη γκάμα κινητήρων, πιο πλούσιο εξοπλισμό και περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης.

Οι αγοραστές μπορούν να το επιλέξουν είτε σε  hatchback ή station wagon,  ενώ υπάρχουν επιλογές σε εκδόσεις βενζίνης, ντίζελ και υβριδικό. Επίσης, οι εκδόσεις δίνουν έμφαση στα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας ενώ η FIAT προσφέρει με τη νέα

σειρά Tipo και την ειδική έκδοση Tipo (RED). Η βασική έκδοση φέρει μοτέρ 1 λίτρου με 100 ίππους ενώ το πιο οικονομικό ντίζελ 1.6 λίτρων με 130 ίππους εξασφαλίζει στο Tipo αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000χλμ. Το ιταλικό μοντέλο κάνει εισαγωγή στην υβριδική εποχή με δυνατότητες κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά υπό συνθήκες (κυκλοφοριακή συμφόρηση, ελιγμοί στάθμευσης, κ.α.). Το εσωτερικό του είναι άνετο για πέντε επιβάτες ενώ ιδιαίτερα πρακτικός είναι και ο χώρος των αποσκευών.

Το νέο μοντέλο είναι από τις πιο οικονομικές προτάσεις στην κατηγορία των μικρομεσαίων με την τιμή του να ορίζεται από την ελληνική αντιπροσωπεία στις 23.000 ευρώ με την πενταετή εγγύηση και οδική βοήθεια για αντίστοιχο χρονικό διάστημα ενώ αυτή την περίοδο ισχύει και έκπτωση των 500 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα