FERRARI: Από το κακό στο ...χειρότερο

H Ferrari, που στο προχθεσινό γκραν πρι της Ολλανδίας έδειξε τον χειρότερο φετινό της εαυτό της,σε μια κίνηση ανάτασης του ηθικού των πιλότων δηλώνει ότι πλέον βρήκε τι πάει λάθος με τα μονοθέσια της, τα οποία δεν μπορούν να πάρουν τα...ποδάρια τους μέσα στις πίστες και το φετινό πρωτάθλημα.Ο Ενρίκο Καρντίκε, αρχισχεδιαστής της Scuderia, προέβη σε μια δήλωση τονίζοντας πως είναι πλέον ξεκάθαρο τι έκαναν λάθος στον σχεδιασμό του φετινού μονοθεσίου, υποσχόμενος σημαντικές αλλαγές στη φιλοσοφία που θα έχει το μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς.
Προμηνύει επαναφορά της ιταλικής φίρμας στις νίκες και τα βάθρα; Αυτό περίμεναν και φέτος οι οπαδοί της Ferrari, και έμειναν με τη χαρά...

Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή , η αεροδυναμική και η αρχιτεκτονική είναι η αιτία που η SF-23 δεν είναι καλή! "Το 2024 θα είναι ένα νέο μονοθέσιο, αφού το φετινό ήταν μια μετεξέλιξη του περσινού και αυτό ήταν το λάθος ανέφερε ο Καρντίνε, σε μια κίνηση να σώσει την κατάσταση. Η προχθεσινή εγκατάλειψη του Λεκλέρ στο Γκραν πρι Ολλανδίας και η χλωμή πέμπτη θέση του Σάινθ συγκέντρωσαν ακόμη περισσότερα γκρίζα σύννεφα πάνω από το Μαρανέλο, που επιθυμεί να αναστρέψει γρήγορα την θλιβερή κατάσταση τουλάχιστον για την φετινή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα