Eurovision 2022: Τεράστια ανατροπή λίγη ώρα πριν τον τελικό

Μια τεράστια ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στην αποψινή Eurovision, περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού.

Μπορεί η Ουκρανία να… έμοιαζε σίγουρη νικήτρια της Eurovision, σύμφωνα με τα προγνωστικά των στοιχηματικών εταιρειών, ωστόσο τις τελευταίες ώρες αλλάζουν τα πράγματα.

Αυτό γιατί αν και τα στοιχήματα επιμένουν στη νίκη της Ουκρανίας, μετά το «Family Show» οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι έκριναν την συμμετοχή

της Ισπανίας ως ιδανικότερη, για να κερδίσει τον διαγωνισμό.

Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαΐου και λίγο πριν από την έναρξη της μεγάλης βραδιάς της Eurovision 2022, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η γενική πρόβα όλων των χωρών, που έχουν περάσει στον μεγάλο τελικό, ανάλογα με την σειρά εμφάνισής τους.

Αλλάζουν τα προγνωστικά

Η συγκεκριμένη διαδικασία ονομάζεται στη «γλώσσα» της Eurovision «Family Show».

Μετά και την ολοκλήρωση της πρόβας, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι βρίσκονταν στον χώρο και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά όλο το «Family Show», έδωσαν τη δική τους ψήφο στην χώρα που τους άρεσε περισσότερο και πιστεύουν ότι πληρεί τις προϋποθέσεις, για να κερδίσει την Eurovision 2022.

Εκεί ακριβώς ήρθε και η ανατροπή, μιας και σύμφωνα με το press poll, η χώρα που κερδίζει σήμερα το βράδυ τον διαγωνισμό είναι η Ισπανία, με την εκρηκτική Chanel στο τραγούδι «SloMo», εν αντιθέσει με τα τελευταία στοιχήματα, που ήθελαν την Ουκρανία να σηκώνει το τρόπαιο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, με ποσοστό 46,4% πρώτη είναι η Ισπανία, ενώ ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο με τον Sam Ryder και το «Space», ενώ στην τρίτη θέση κατέταξαν την Πορτογαλία με την Maro και το «Saudade».

Keywords
Τυχαία Θέματα