Ζαρούλια: Θα μοιράσουμε κανονικά τρόφιμα στους Έλληνες

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή με τη βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια να επιτίθεται στον Γιάννη Δραγασάκη με αφορμή μια περιπέτεια που είχε η κόρη του με τη δικαιοσύνη, εμώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα γίνει κανονικά η διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής, παρά την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στον κομμουνιστή Δραγασάκη που μας διάβασε το άρθρο 2 του Συντάγματος. Να μας πει ο κ. Δραγασάκης

που βρίσκεται η κόρη του. Βγήκε η κόρη του από την μπουζού, η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων; Μας είπε παράνομους χθες, μας είπε για πράξεις και γραπτά που παραβιάζουν το σύνταγμα. Δεν έχουμε προσωπικά με τον Δραγασάκη αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα από πάνω»!

Τα όσα είπε η κα Ζαρούλια προκάλεσαν την αντίδραση του προεδρεύοντος Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος επιχείρησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και περιορίστηκε στο εξής: «Είναι δυνατόν να αναφέρεστε με τέτοιο τρόπο για ένα παιδί; Και εσείς μάνα είστε»!.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε σε υψηλούς τόνους την ομιλία της: «Καταγγέλλω των παράνομα εκλεγμένο Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, τον υπουργό προστασίας των μεταναστών Δένδια και τον Πρωθυπουργό που προσπαθούν να εμποδίσουν ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα να ασκήσει το καθήκον του. Η διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες θα γίνει κανονικά και θα είναι μόνο για Έλληνες. Θα διανείμουμε τόνους κρέατος».

Keywords
Τυχαία Θέματα