Βενιζέλος: Περάσαμε ξυστά από την κατάλυση του πολιτεύματος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο Mega επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή τα όσα αποκαλύφθηκαν για το plan B του Βαρουφάκη. Μεταξύ άλλων είπε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Είχαμε περάσει ξυστά από την ολοκληρωτική καταστροφή , από την κατάλυση του πολιτεύματος Με προκλητική αφέλεια ο κ. Γκάλμπρεϊθ λέει είχαμε σχέδιο που θα οδηγούσε τη χώρα σε ολοκληρωτικό καθεστώς! Το πιο επικίνδυνο

είναι ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει με επίκληση της πλειοψηφίας Ο κ. Γκάλμπρεϊθ λέει πως κακώς ότι δεν το κάναμε. Είναι πολύ λυπημένος που δεν έγινε! Διαφωνώ με την ανάδειξη του κ. Βαρουφάκη σε κεντρικό παράγοντα. Ο κ. Βαρουφάκης είναι επιλογή Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας έχει την εντολή και την ευθύνη Η “ενοχοποίηση Βαρουφάκη” λειτουργεί ως θώρακας για τις τεράστιες ευθύνες της πραγματικής ηγετικής ομάδας Έλεγα ότι σε πέντε μέρες μπορεί να καταστραφεί το «οικοδόμημα». Καταστράφηκε σε πέντε μήνες. Γιορτάζουν το “Οχι”, γιορτάζουν τον εξευτελισμό της πλειοψηφίας που δημιούργησαν».

The post Βενιζέλος: Περάσαμε ξυστά από την κατάλυση του πολιτεύματος appeared first on Υστερόγραφα | Η ανάλυση της Είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα