Βενιζέλος-Φέσσας σε συνάντηση… με μέλλον

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Δ.Σ του ΣΕB είχε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Χρήστος Πρωτόπαπας από την Γραμματεία Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου. Αμέσως μετά έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:


Ευάγγελος Βενιζέλος:

Με τον κ. Φέσσα, το νέο Πρόεδρο του ΣΕΒ και τη διοίκηση του ΣΕΒ, είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις προοπτικές της οικονομίας μας, για την αλλαγή κλίματος, για τις δυνατότητες που έχουμε να κάνουμε την ελληνική κοινωνία πιο ασφαλή και πιο αισιόδοξη. Και κυρίως τους νέους. Γιατί το μεγάλο στοίχημα είναι να κρατηθούν οι επιχειρήσεις, να έχουμε επενδύσεις, για να συντηρούμε τις θέσεις εργασίας και να δώσουμε δουλειά στους ανέργους.

Έτσι θα δουλέψει ο θετικός κύκλος, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό πρέπει να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο μέσα στον οποίο κάποιοι θέλουν να μας εγκλωβίσουν.
Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε και εύχομαι καλή επιτυχία.

Θεόδωρος Φέσσας (Πρόεδρος ΣΕΒ): Όπως σας είπε και ο κ. Αντιπρόεδρος, αναλύσαμε θέματα της ελληνικής οικονομίας, θέσαμε ζητήματα που αφορούν προβλήματα αλλά και ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιάσει η ελληνική ιδιωτική επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα