Βενιζέλος: Δεν ασχολούμαι με το «Ποτάμι»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε να αναφερθεί με ένα δηκτικό σχόλιο στον νέο πολιτικό φορέα του Σταύρου Θεοδωράκη το «Ποτάμι».

«Εγώ προς ώρας ασχολούμαι με την Αζοφική Θάλασσα . Δεν ασχολούμαι με το« Ποτάμι». Εύχομαι καλή επιτυχία σε οποιαδήποτε εκπομπή θέλει να μετασχηματιστεί σε πολικό κόμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο κ. Βενιζέλος

εξαπέλυσε νέα σφοδρότατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής με αφορμή τη στάση τους αναφορικά με την Ουκρανία, σημειώνοντας πως η στάση τους αντανακλά το ευρύτερο δράμα της διαίρεσης που ταλανίζει την πολιτική σκηνή.

Ο υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για μία παράξενη συγχορδία της αντιπολίτευσης η οποία εφαρμόζει τη δημαγωγία και την ανευθυνότητα του εσωτερικού σε εξωτερικά ζητήματα που έχουν μεγάλη εθνική σημασία, υπονομεύοντας τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε και στην παρουσία της τρόικας και τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση και στάθηκε κυρίως στις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν για να καταπολεμηθεί και η ανεργία, κυρίως των νέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα