Βενιζέλος: Άλλαξε η συγκυρία για την Ελλάδα

Το πολιτικό πλαίσιο όσων συζητήθηκαν με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τις δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι “άλλάξε η συγκυρία για την Ελλάδα”, μετά την εκταμίευση της δόσης, τη διασφάλιση της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη

και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και φυσικά την απόφαση του Οίκου Αξιολόγησης Standard & Poor’s να αναβαθμίσει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

“Αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία”, σημείωσε με νόημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πρόσθεσε ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά, υπογράμμισε ωστόσο ότι το κράτος θα πρέπει να λειτουργήσει πλέον υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

Αναφορικά με το θέμα του ανασχηματισμού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ “γκρέμισε” τις σχετικές φήμες, επιβεβαιώνοντας ότι το όλο ζήτημα παραπέμπεται σε ύστερο χρόνο, και εστίασε στην αυτονόητη ανάγκη να υπάρχει “απόλυτος πολιτικός συντονισμός” της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.

Όσο για το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο έχει κατατεθεί από τον Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή, και αναμένεται η ψήφισή του ως το τέλος του έτους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραδέχτηκε ότι έγινε μεγάλη συζήτηση και ότι έχουν απομείνει πλέον λίγα σημεία προς διευθέτηση, τονίζοντας ακόμη με νόημα ότι η Βουλή είναι εκείνη η οποία θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα