Τσίπρας: Σαμαράς και Βενιζέλος εξαπάτησαν την Ελλάδα

Με τη Ρένα Δούρου και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο πλευρό του ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα ανατροπής, από την πλατεία Κοτζιά, σε προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αυτή την Κυριακή τελειώνουμε με τους εκβιαστές”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σημείωσε πως “Σαμαράς και Βενιζέλος

εξαπάτησαν την Ελλάδα”.

“Ο Σαμαράς εξαπάτησε όσους πίστεψαν την αντιμνημονιακή του στάση … Έφτασε ένα νεύμα δυσαρέσκειας από τους Μπαρόζο και μια υπόσχεση εξουσίας από το Βερολίνο, για να τα ξεχάσει όλα”, υπογράμμισε, ενώ για τον κ. Βενιζέλο είπε:

“Ο Βενιζέλος εξαπάτησε τον ίδιο του τον αρχηγό, τους φίλους και τα στελέχη του κόμματός του, το δημοκρατικό κόσμο τον οποίο θέλει σήμερα να εκπροσωπήσει”.

«Και οι δυο μαζί εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Και ήρθε η ώρα να πληρώσουν στην κάλπη την πολιτική της απάτης και την απάτη της πολιτικής τους. Είναι συνένοχοι στην περιφρόνηση της δημοκρατίας, στην φαλκίδευση της θέλησης των Ελλήνων, στην επιβολή με άθλια μέσα μιας άθλιας πολιτικής» πρόσθεσε.

Τέλος ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην υποψήφια για την περιφέρεια της Αττικής, Ρένα Δούρου και τον υποψήφιο για το δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, για τους οποίους είπε πως είναι τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να δώσουν και να κερδίσουν με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, αφοσίωση στο λαό, αυτή τη δύσκολη μάχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα