Τσίπρας: Κόκκινη γραμμή οι πλειστηριασμοί – Κεδίκογλου: Πυροτέχνημα ανευθυνότητας

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών, δήλωσε:

«Ας σοβαρευτεί ο κύριος Τσίπρας. Με εύκολα πυροτεχνήματα ανευθυνότητας δεν βρίσκονται λύσεις».

Ο κ. Τσίπρας είχε νωρίτερα

σχολιάσει πως «Για τον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία είναι ίσως η σημαντικότερη κόκκινη γραμμή, την οποία, αν δεν είναι διατεθειμένη να θέσει η κυβέρνηση, θα πρέπει να τη θέσει η κοινωνία».

Η δήλωση έγινε μετά τη συνάντησή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τη διοικητική επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει θέση στην πρόταση που κατέθεσε χθες το κόμμα του στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι επειδή έχουν περάσει 24 ώρες από την κατάθεση και τη δημοσιοποίηση της πρότασης, «αλλά δεν έχω ακούσει καμία συγκεκριμένη θέση από την κατά τα άλλα λαλίστατη σε διάφορα ζητήματα κυβέρνηση, θέλω να καλέσω για άλλη μια φορά τον πρωθυπουργό να λάβει ξεκάθαρη θέση» και αναρωτήθηκε «αν θα στηρίξει, θα ψηφίσει η κυβέρνηση, η κυβερνητική πλειοψηφία μέσα στη Βουλή, τη συγκεκριμένη τροπολογία ή θα συνεχίζεται αυτό το κρυφτούλι με την τρόικα».

Keywords
Τυχαία Θέματα