Τσίπρας: Εσείς έχετε βίλα Αμαλία;

Aπό τη Φλώρινα όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε επίθεση στην Κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική της, τονίζοντας πως οι κάτοικοι της ακριτικής περιοχής είναι ξεχασμένοι.

Στο κλίμα της ημέρας ο κ. Τσίπρας τόνισε με νόημα πως η Κυβέρνηση δεν ασχολείται με τους κατοίκους της Φλώρινας, επειδή στην περιοχή δεν υπάρχει βίλα Αμαλία.

«Εδώ

στην Φλώρινα έχετε πολύ κρύο, βίλα Αμαλία έχετε; Γι’ αυτό δεν ασχολείται μαζί σας η κυβέρνηση», ανέφερε, πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Μήπως πρέπει να αποκτήσετε μία βίλα Αμαλία, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ασχοληθούν μαζί σας. Με τον κόσμο που κρυώνει δεν ασχολείται κανείς…”

Σε άλλο απόσπασμα της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας είπε:

«Εμείς δεν έχουμε τις δυνάμεις και τις δυνατότητες που έχουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, δεν έχουμε τη βοήθεια των Μέσων Ενημέρωσης, ούτε τις οικονομικές τους δυνατότητες», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και προσθεσε:

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «εμείς έχουμε κάτι το οποίο δεν έχουν αυτοί. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και βρισκόμαστε δίπλα στον κόσμο που έχει ανάγκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα