Τσίπρας: Είμαστε η μεγάλη ελπίδα για αλλαγή

Η Guardian δημοσιεύει άρθρο για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εκφράζει την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την ελπίδα για την αλλαγή του σκηνικού στην Ελλάδα, ενώ κάνει την πρόβλεψη ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ.

«Χάσαμε τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο», τονίζει ο Τσίπρας

για τις εκλογές του καλοκαιριού και επισημαίνει ότι: «Είμαστε η μεγάλη ελπίδα για αλλαγή. Και δεν θέλουμε μόνο να σταματήσουμε την καταστροφή, το λάθος φάρμακο. Θέλουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα. Οι σωστές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μόνο από εμάς.

Το πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην κρίση. Χρησιμοποιούσαν το Δημόσιο για ψήφους!». Ο Τσίπρας όσον αφορά το Δημόσιο τονίζει ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι ποσότητας αλλά ποιότητας.

«Η Ελλάδα είναι μοναδική. Ακόμα και μετά την αναδιάρθρωση του χρέους, αυτό συνέχιζε να φουσκώνει. Και αυτό γιατί τα μέτρα που λαμβάνονται δεν προσφέρουν λύση, αντίθετα συμβάλλουν στο σπιράλ του οικονομικού θανάτου της χώρας. Ένα νέο haircut είναι αναπόφευκτο και θα γίνει μετά τις γερμανικές εκλογές» τονίζει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσιογράφος που υπογράφει το άρθρο αναφέρει ότι όσοι του ασκούν κριτική λένε πως ο Τσίπρας επενδύει στην καταστροφή. Πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον αποκαλούν δημαγωγό και η κυβέρνηση τον θεωρεί επικίνδυνο.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά στα… αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα, που τα βελτιώνει συνεχώς, στον τρόπο που ντύνεται, ενώ ο ίδιος ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι παρακολουθεί CNN για τις διεθνείς εξελίξεις και διαβάζει Guardian.

Keywords
Τυχαία Θέματα