Τον Οκτώβριο έρχεται το ‘Gravity’ (video)

Έρχεται η νέα ταινία του σκηνοθέτη Alfonso Cuaron με τίτλο ‘Gravity’.

7 χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά ‘Τα παιδιά των ανθρώπων’, την οποία είχε σκηνοθετήσει το 2006, ο Cuaron επιστρέφει δυναμικά με ακόμα πιο φιλόδοξη διάθεση από την τελευταία του ταινία.

Στο ‘Gravity’ πρωταγωνιστούν δύο διάσημα ονόματα του Hollywood, George Clooney

και Sandra Bullock οι οποίοι υποδύονται δύο αστροναύτες. Ο Cuaron δούλευε πάνω στο συγκεκριμένο φιλμ από το 2010, έχοντας τότε στο μυαλό του για πρωταγωνιστές τους Robert Downey Jr και την Angelina Jolie.

Η Jolie απέρριψε τον ρόλο και η επόμενη υποψήφια γι’ αυτόν ήταν η Natalie Portman, η οποία κι αυτή με τη σειρά της αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Έτσι ο ρόλος ‘έφτασε’ στην Sandra Bullock. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ρόλος της Bullock, θυμίζει κατά πολύ τον ρόλο του Tom Hanks στο «Ναυαγό’, μιας και εκείνη εμφανίζεται τελείως μόνη της στα περισσότερα πλάνα της ταινίας. Ο λόγος που ο Downey άφησε τον ρόλο να ‘έρθει’ στον Clooney ήταν λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε τότε.

Όπως είπε ο ίδιος ο Clooney, το ‘Gravity’ δεν είναι τόσο μία ταινία δράσης, σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει. Δεν υπάρχουν τέρατα ή κάτι παρόμοιο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φιλμ που δείχνει απλά δύο ανθρώπους στο διάστημα.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Δείτε το trailer:

Keywords
Τυχαία Θέματα