Το ΠΑΣΟΚ ξεσηκώνεται για τη… Λαϊκή Δεξιά

Η αξιοποίηση στη νέα κυβέρνηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που θεωρούνται ότι ανήκουν στη Λαϊκή Δεξιά, έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Κάτι που σημαίνει ότι πολλαπλασιάζονται οι πονοκέφαλοι για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

έχει το επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσει την έντονη αμφισβήτηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, που σηματοδότησε ιστορικό χαμηλό για το κόμμα το οποίο ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και τη δυσφορία εκείνων που έμειναν εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν ήδη γίνει δέκτες… αγανάκτησης, για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ υποχρεούται να συνυπάρξει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως τους Σοφία Βούλτεψη, Αργύρη Ντινόπουλο, Γεράσιμο Γιακουμάτο και Κατερίνα Παπακώστα, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί “λαϊκίζουσα Δεξιά”.

Στη Χαριλάου Τρικούπη λοιπόν περισσεύει ο προβληματισμός για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, στον απόηχο της προσπάθειας συγκρότησης προεδρικής πλειοψηφίας, για να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές, και να φτάσει ο Μεγάλος Συνασπισμός μέχρι το 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα