Το ΠΑΣΟΚ… σνομπάρει τον Λοβέρδο

Κάποιες άλλες εποχές, όσα είπε χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, προαναγγέλλοντας ότι μέσα στους επόμενους έξι μήνες η ΡΙΚΣΣΥ θα έχει μετατραπεί σε… κανονικό κόμμα, προφανώς και θα αποτελούσαν σημαντική είδηση.

Οι εποχές ωστόσο έχουν αλλάξει. Και το εγχείρημα του Ανδρέα Λοβέρδου περνάει μέχρι σήμερα σχεδόν… απαρατήρητο. Μια πραγματικότητα στη διαμόρφωση της οποίας φαίνεται να συμβάλλει καθοριστικά το ΠΑΣΟΚ,

που έχει επιλέξει να αγνοεί το πρώην κορυφαίο στέλεχός του.

Η Ιπποκράτους επιλέγει τη σιωπή, εκτιμώντας ότι με την τακτική αυτή το εγχείρήμα του Ανδρέα Λοβέρδου φθίνει, προτού ακόμη μεταβληθεί σε πολιτικό φορέα.

Για τον λόγο αυτό έχουν μείνει αναπάντητα όσα λέει ο Χρήστος Αηδόνης, “υπαρχηγός” του Ανδρέα Λοβέρδου κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, γι’ αυτό δεν υπήρξαν επιθετικές διαρροές για τη χθεσινή συνέντευξή Τύπου.

Ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος από την πλευρά του, όπως σημειώνουν με νόημα συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, δείχνει να είναι ακόμη πολιτικά… αναποφάσιστος. Και να προσπαθεί να ισορροπήσει, σε μια εποχή όπου απαιτούνται ρήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα