Το “παιχνίδι” με τη Μισέλ Ομπάμα και τα Oscars (video)

Όταν ο Jack Nicholson ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το τελευταίο βραβείο της Τελετής Απονομής των φετινών Oscar, εκείνο για την καλύτερη ταινία, λίγοι ένιωσαν έκπληξη. Το συγκεκριμένο βραβείο συνηθίζει να το παρουσιάζει ένα “ιερό τέρας” του παγκόσμιου κινηματογράφου ή μια ξεχωριστή προσωπικότητα, και ο Jack Nicholson είναι… και τα δυο.

Η

έκπληξη ωστόσο ήρθε όταν ο μεγάλος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων για το Oscar θα την έκανε ένας “ξεχωριστός καλεσμένες”, και στη μεγάλη οθόνη εμφανίστηκε η Μισέλ Ομπάμα.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν αντίστοιχες εμφανίσεις σε δημοφιλή σόου και εκδηλώσεις, τα Oscars ωστόσο ξεπερνούν τα πάντα.

“Οι ταινίες αυτές μας έχουν διδάξει ότι η αγάπη μπορεί να υπερκεράσει όλες τις πιθανότητες. Μας θύμισαν ότι μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να σκάψουμε αρκετά βαθιά, να παλέψουμε αρκετά σκληρά και να βρούμε το κουράγιο που υπάρχει μέσα μας.

Από τις ταινίες του κινηματογράφου, τα παιδιά μας μαθαίνουν να ανοίγουν τη φαντασία τους, να ονειρεύονται λίγο περισσότερο, και να δίνουν κάθε μέρα τον δικό τους αγώνα για να υλοποιήσουν τα όνειρα αυτά”, δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα, πριν ανοίξει τον φάκελο που έγραφε ότι η ταινία “Argo” του Μπεν Άφλεκ είχε κερδίσει το Oscar καλύτερης ταινίας.

Το επικοινωνιακό παιχνίδι βέβαια, ήταν αυταπόδεικτο: Η σύζυγος του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να ανακοινώνει τη νίκη μιας ταινίας που αφορά την απελευθέρων ομήρων από το Ιράν του Χομεϊνί, που μέχρι και σήμερα συγκινεί τους Αμερικανούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα