ΓΕΝΟΠ: Ο αγώνας θα συνεχιστεί – Οριστική απόφαση την Κυριακή

Στην πρώτη της απάντηση στην κυβέρνηση, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έστειλε σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση: «Οι εργαζόμενοι είναι επιταγμένοι, ποτέ προσκυνημένοι και υποταγμένοι» διαμηνύει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, υπό την απειλή της επιστράτευσης.

Η Ομοσπονδία τονίζει ότι ο αγώνας «δεν δόθηκε με όρους συντεχνίας, αλλά με όρους κοινωνίας, για αυτό πέτυχε και θα συνεχισθεί».

Πάντως, η σύγκληση του ΔΣ της

ΓΕΝΟΠ μετατέθηκε για την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του για την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων.

Την Κυριακή το πρωί αναμένεται να ολοκληρωθεί η επίδοση των φύλλων πορείας στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της επιχείρησης Παντελής Καραλευθέρης.

«Καλά θα κάνει να χαμηλώσει τους τόνους η κα Βούλτεψη, από τους τόνους αυτούς επωφελείται μόνον ο Τσίπρας» ανέφερε στέλεχος των συνδικαλιστών της ΔΕΗ για τις δηλώσεις της κυβερνητικού εκπροσώπου.

Από την πλευρά της, η απεργιακή επιτροπή της ΓΕΝΟΠ εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει εκτός συστήματος και άλλες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα