Τα “μηνύματα” της Selena Gomez στο Instagram

Πλήθος χρηστών παγκοσμίως χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνουν γνωστά συναισθήματα και σκέψεις. Όταν όμως στη θέση του χρήστη είναι ο Justin Bieber ή ηSelena Gomez, όλοι ψάχνουν να βρουν τα κρυμμένα νοήματα πίσω από τις λέξεις.

Αυτό συνέβη και την Τετάρτη που η SelenaGomezανέβασε στο Instagramδυο εκφραστικά videoclipsμε την ίδια να τραγουδά το “Like a Star” με απαλή, αισθησιακή φωνή “FromtonightIknowthatyou’retheonlyone/

I’vebeenconfusedandinthedark/ NowIunderstand”

Αν κάποιος προσπαθήσει να ερμηνεύσει τα λόγια, ίσως βρεθεί να τα παραλληλίζει με τα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής ζωής της τραγουδίστριας.

http://instagram.com/p/nbPqhrOjL5/#

Στοεπόμενοclipοστίχοςπουακούγεταιείναι“Still I wonder why it is/ I don’t Argue like this/ With anyone but you”

http://instagram.com/p/nbQEgtOjMt/#

Και ενώ η Gomez, 21, άνοιγε την καρδιά της στα socialmedia, ο JustinBieber, 20, είχε επιδοθεί σε αναρτήσεις με τους αγαπημένους του φαν, τους Beliebers όπως αποκαλούνται.

Στοπρώτοvideo, πουφαίνεταιναείναιμέροςαπόvideoclip, οBieberτραγουδάένακομμάτιαπότοτραγούδιτου “WeWereBornforThis” και συγκεκριμένα τους στίχους “Look at all the people standing outside/ So dedicated / Your love doesn’t go unrecognized”.

http://instagram.com/p/na_IBsgvgr/#

Σ’ ένα επόμενο video, μια ομάδα ορκισμένων Beliebersστη Νέα Υόρκη φαίνονται να τσιρίζουν για το είδωλό τους.

http://instagram.com/p/ncJc3Pgvpm/

Και σε περίπτωση που κάποιος δεν κατάλαβε ότι ο Bieber έχει πολλούς και φανατικούς θαυμαστές, ο ίδιος ανέβασε και ένα ‘έργο τέχνης’ που τον απεικονίζει, ζωγραφισμένο από κάποιον φαν.

http://instagram.com/p/ncgEr2gvs7/

Keywords
Τυχαία Θέματα