Τα… εγκώμια του Λυκούδη για το «Ποτάμι»

Ο Σπύρος Λυκούδης ξεκαθάρισε ότι δεν παρευρεθεί στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, ενώ παραδέχτηκε ότι το κόμμα βρίσκεται σε ένα πάρα πολύ άσχημο σημείο.

«Το 1% είναι ένα ποσοστό ταπεινωτικό για τη ΔΗΜΑΡ. Είναι θέμα να αναζητήσουμε υπαρξιακού χαρακτήρα δυνατότητες για το κόμμα και όχι μόνο καλών ή κακών πολιτικών. Να δούμε αν και πόσο μπορούμε να είμαστε μια υπαρκτή πολιτική δύναμη», υπογράμμισε χαρακτηριστικά και τόνισε την την ανάγκη ανασυγκρότησης της δημοκρατικής

παράταξη, καθώς, όπως είπε, υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που δεν θέλει να εκφραστεί ούτε με τον Σαμαρά, ούτε με τον Τσίπρα.

Για το «Ποτάμι» σημείωσε ότι είναι «ένας ενδιαφέρων και πολύ φιλικός χώρος» και ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάει, αλλά «πρέπει να προσδιορίσει ακριβώς το πολιτικό του στίγμα» και ευχήθηκε στο συνέδριο του «να αρχίσει να διαμορφώνει ένα πολιτικό πλαίσιο που να ξέρουμε πια τι σκέφτεται», ενώ συμπλήρωσε: «Εχω πραγματικά ειλικρινά αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης απέναντι στους καλούς φίλους του Ποταμιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα