Συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ σε θέματα ναυτιλίας

Tη βούληση της Ισραηλινής κυβέρνησης να βοηθήσει με κάθε τρόπο την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει, εξέφρασε ο πρέσβης του Ισραήλ Arye Mekel σε συνάντηση που είχε το απόγευμα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εμβάθυνση στις σχέσεις των δύο χωρών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου, καθώς και η στενότερη συνεργασία των δύο πλευρών σε όλα τα επίπεδα.

Οι κ.κ Βαρβιτσιώτης και Mekel επιβεβαίωσαν

το άριστο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και τους τρόπους της επέκτασής της σε θέματα που αφορούν τη ναυτιλία, τις ακτοφυλακές και την προώθηση εξειδικευμένης τεχνογνωσίας σε διάφορους τομείς κοινού ενδιαφέροντος

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Βαρβιτσιώτης, περιέγραψε στον Πρέσβη τις βασικές προτεραιότητες του υπουργείου και τους τομείς έργου στους οποίους πρωτοστατεί.

Ο υπουργός, μεταξύ άλλων, στάθηκε στη μάχη που δίνει καθημερινά στο Αιγαίο η Ελληνική Ακτοφυλακή κατά της παράνομης εισόδου των μεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα