Συναγερμός στην Ιεράπετρα λόγω φήμης για ρατσιστική επίθεση!

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Βαϊνιά της Ιεράπετρας λόγω μιας φήμης ότι ομάδα ακροδεξιών, οπλισμένη με σιδερολοστούς, αναζητούσε αλλοδαπούς σε ένα συγκεκριμένο σπίτι.

Ως αποτέλεσμα, στην τοπική Αστυνομία σήμανε συναγερμός και αρκετοί αλλοδαποί βγήκαν από τα σπίτια τους κρατώντας καδρόνια για να αντιμετωπίσουν την επικείμενη επίθεση! Για να αποτραπεί μια ενδεχόμενη σύγκρουση, κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ξεκίνησαν περιπολίες στους δρόμους

του χωριού. Στο τέλος, η ομάδα που υποτίθεται πως θα προκαλούσε επεισόδια δεν εντοπίστηκε και οι αναστατωμένοι αλλοδαποί επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο χωριό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, δέκα άτομα ξυλοκόπησαν τρεις Πακιστανούς και ότι ο φόβος για νέα επεισόδια προκλήθηκε από το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα. Πάντως μεταξύ των καταζητούμενων βρίσκεται ένας εκπαιδευτικός, του οποίου η σύζυγος ήταν υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή. Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τους δράστες και, εν τω μεταξύ, έχουν συλλάβει μόνο έναν 34χρονο που παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα