Στα “Υστερόγραφα” τα τελευταία κινηματογραφικά νέα

*Ο Daniel Radcliffe συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στο “You Shall Know Our Velocity”, βασισμένο στο best seller του Dave Eggers. Είναι η ιστορία δυο φίλων, ενός περίεργου σπασίκλα και ενός που νομίζει ότι είναι καρδιοκατακτητής, που παίρνουν απόφαση να σκορπίσουν τη στάχτη της φιλίας τους στις πυραμίδες. Ο Peter Sollett έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και ο συγγραφέας Wells Tower το σενάριο.

Bradley Cooper και ο σκηνοθέτης του “Hangover” Todd Phillips

απ’ ότι φαίνεται θα ξανασυνεργαστούν στην ταινία “Arms & the Dudes”. Βασιζόμενη σε ένα άρθρο του “Rolling Stone” η ταινία ακολουθεί δυο ναρκομανείς που γίνονται έμποροι όπλων για λογαριασμό της κυβέρνησης. Ο Jonah Hill θα συμμετέχει επίσης στο cast.

*H Kristen Wiig θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Owen Wilson και Zach Galifianakis σε μια ατιτλοφόρητη προς το παρόν κωμωδία, σε σκηνοθεσία τοου Jared Hess. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, μία ομάδα Νοτίων σχεδιάζει να επιτεθεί σε χρηματαποστολή 20 εκ. δολαρίων. Η Wiig θα υποδυθεί την εκμεταλλεύτρια σύντροφο του Galifianakis που τον παρασύρει στο κόλπο.

Nicolas Cage συμφώνησε να συμμετέχει στο “The Runner”, ένα πολιτικό δράμα με ένα μέλος του κογκρέσου στη Νέα Ορλεάνη που πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες ενός ερωτικού σκανδάλου και τις πετρελαιοκηλίδας της BP. Ο παραγωγός Austin Stark θα κάνει το ντεμπούτο του ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης στην ταινία.

*Ο Djimon Hounsou (Gladiator) και η Alexis Knapp (Pitch Perfect) θα συμπρωταγωνιστήσουν στο δράμα “One”, σε σενάριο και σκηνοθεσία Murali Thalluri, που διαδραματίζεται μετά την αποκάλυψη. Μια διαφυλετική μάχη λαμβάνει χώρα μετά τον αφανισμό περίπου του 99% του ανθρωπίνου είδους.

Keywords
Τυχαία Θέματα