Στα “Υστερόγραφα” τα τελευταία κινηματογραφικά νέα

* Ο Robert DeNiro θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Robert Pattinson στην επερχόμενη ταινία ανεξάρτητης παραγωγής του Olivier Assayas με τίτλο “Idol’s Eye”. Ενώ λεπτομέρειες από την πλοκή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, η ταινία περιγράφεται ως ένα εξεζητημένο θρίλερ δράσης και η παραγωγή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Οκτώβριο στο Σικάγο και το Τορόντο.

* Ο Johnny Depp είναι σε διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει

στην παραγωγή των Lionsgate/Summit, “The Secret Life of Houndini: The Making of America’s First Superhero”. Η ταινία θα βασιστεί στο βιβλίο των William Kalush και Larry Soloman και θα είναι σε σκηνοθεσία του Dean Parisot.

* H Shirley MacLaine είναι σε διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει στο αθλητικό δράμα “Men of Granite”. Βασισμένο στο βιβλίο του Dan Manoyan, η ταινία τοποθετείται στο 1940 και βασίζεται στην πραγματική ιστορία μια ομάδας αγοριών από φτωχές οικογένειες μεταναστών που ενάντια σε όλα, ξεπερνούν τις προκαταλήψεις στη μικρή τους πόλη στο Illinois και κερδίζουν το 1940 το ενδοπολιτειακό πρωτάθλημα basket. Αν συμφωνήσει τελικά η MacLaine θα υποδυθεί μια δασκάλα, τη Sophia Prather, που έχει υπό την προστασία της τα αγόρια και τα ενθαρρύνει.

* Η Melanie Griffith θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Alessandro Nivola, Vera Farmiga και Evan Rachel Wood σε επερχόμενη ταινία, με τίτλο “Facing The Wind”. Σε σκηνοθεσία του Joe Berlinger και βασισμένη στο βιβλίο του Julie Salamon, περιγράφει την πραγματική ιστορία του Bob Rowe, ενός νεο-υορκέζου δικηγόρου και οικογενειάρχη που σκότωσε τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του το 1978.

* Η Bianca Santos (The Fosters) θα συμπρωταγωνιστήσει με την Mae Whitman στο “The DUFF”. Βασισμένη στο βιβλίο του Kody Keplinger, η ταινία διηγείται την ιστορία της Bianca (Whitman) που ανακαλύπτει ότι στο Λύκειο είχε τον ‘τίτλο’ “DUFF” (designated ugly fat friend) στο φιλικό της κύκλο. Η Santos θα υποδυθεί την καλύτερή της φίλη και η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στην Ατλάντα.

* Ο Marwan Kenzari (Penoza) θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Nicholas Hoult (X-Men: Days of Future Past) και τον Ben Kingsley (Iron Man 3) στο θρίλερ “Autobahn” του Eran Creevy. Ρόλους θα έχουν επίσης οι Anthony Hopkins και Felicity Jones και η πλοκή ακολουθεί ένα ζευγάρι Αμερικανών που ταξιδεύουν στη Γερμανία και ξαφνικά βρίσκονται ανάμεσα σε δύο απειλητικούς εγκληματίες.

* Ο Zoe Lister-Jones (Lola Versus) θα συμπράξει με το υπόλοιπο cast του επερχόμενου πολιτικού θρίλερ “Food”, σε σενάριο της ίδιας και του συζύγου της σεναριογράφου/σκηνοθέτη Daryl Wein. Η ταινία διηγείται την ιστορία μιας ανύπαντρης μητέρας που προσπαθεί να ανακαλύψει την αιτία της μυστηριώδους ασθένειας του γιού της και θα εξερευνήσει το αν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα είναι ασφαλή ή όχι. Στο “Food”, του οποίου η παραγωγή αρχίζει στο Illinois την Τρίτη, συμμετέχουν επίσης οι Kunal Nayyar (Big Bang Theory), Anthony Edwards (ER), Victor Garber (Argo), Danny Glover (Lethal Weapon), Griffin Dunne (Dallas Buyers Club) και Beth Grant (No Country for Old Men).

Keywords
Τυχαία Θέματα