Στα τέλη του 2013 οι φορητές συσκευές θα ξεπεράσουν τους ανθρώπους!

Είναι απίστευτο και λίγο ανησυχητικό το γεγονός ότι ο αριθμός των φορητών συσκευών στον πλανήτη μας, μέχρι το τέλος του 2013 θα ξεπεράσει τον αριθμό των ανθρώπων!

Στην έρευνα που αποτελεί τμήμα του Cisco VNI Forecast, που είναι μία πρωτοβουλία με στόχο την αξιολόγηση της έκτασης και επιρροής των εφαρμογών οπτικής δικτύωσης σε διεθνή δίκτυα, παρουσιάζονται προβλέψεις σχετικά με το χώρο των φορητών συσκευών, καθώς και δημοφιλείς τάσεις.

Η Cisco στην αναφορά της αναλύει την

απήχηση των φορητών συσκευών στο καταναλωτικό κοινό που σημείωσε πολύ μεγάλη αύξηση μέσα στο προηγούμενο έτος, ενώ δεν παρουσιάζει ενδείξεις μείωσης.

Συγκεκριμένα η Cisco εκτιμά πως η διακίνηση δεδομένων στις φορητές συσκευές θα έχει αυξηθεί 13 φορές μέχρι το 2017, έτος κατά το οποίο ο αριθμός των φορητών συσκευών στον πλανήτη θα έχει αγγίξει τα 10 δισεκατομμύρια.

Κατά την διάρκεια του 2012, ο αριθμός των tablets αυξήθηκε 2,5 φορές, φτάνοντας τα 36 εκατομμύρια, και το κάθε tablet «παρήγαγε» 2,4 φορές μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων σε σχέση με το μέσο smartphone. Ακόμη, το Android φαίνεται πως «νίκησε» τo iPhone, ξεπερνώντας τα επίπεδα χρήσης δεδομένων του στις ΗΠΑ και τη δυτική Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα