Σκότωσε με κασμά τη γειτόνισσα του επειδή τον αναγνώρισε!

Ένα στυγερό έγκλημα εξιχνιάστηκε από την αστυνομία της Ιστιαίας… Ένας 24χρονος τοξικομανής Αλβανός, σκότωσε την 80χρονη γειτόνισσα του με κασμά! Ο δράστης, μπήκε στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης για να την κλέψει, όμως δεν βρήκε τίποτα αξιόλογο και στη συνέχεια την δολοφόνησε γιατί τον αναγνώρισε!

Ο 24χρονος ομολόγησε ότι, προκειμένου να βρει χρήματα για να προμηθευτεί ναρκωτικά, παραβίασε κατά την διάρκεια της νύχτας, την περασμένη Τετάρτη, το παράθυρο της κεντρικής εισόδου του σπιτιού της ηλικιωμένης, η οποία ωστόσο τον αντιλήφθηκε και τον αναγνώρισε. Τότε ο νεαρός Αλβανός

της επιτέθηκε με το γεωργικό εργαλείο που κρατούσε, καταφέρνοντάς της πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όπλο του εγκλήματος, τα ρούχα που φορούσε την ημέρα του φόνου καθώς είχαν κηλίδες αίματος, ένα σύρμα καθαρισμού μαγειρικών σκευών που χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει τα ίχνη του, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και 3 ναρκωτικά χάπια.

Ο δολοφόνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα