Σκέψεις αντικατάστασης του Hugh Jackman στα επόμενα “Wolverine”

Η ημέρα της πρεμιέρας του ‘Wolverine’ δεν είναι μακριά. Όλοι οι φανατικοί θαυμαστές του ‘X-Men’ ήρωα, ανυπομονούν να φτάσει η 26η Ιουλίου ώστε να απολαύσουν για μία ακόμη φορά τον αγαπημένο τους χαρακτήρα, τον οποίο υποδύεται ο Hugh Jackman.

Αν και ο στιβαρός ηθοποιός έχει όλες τις προδιαγραφές, (και τους μεγαλύτερους δικέφαλους επίσης), που τον καθιστούν ως τον πιο κατάλληλο γι’ αυτό τον ρόλο, πολλοί αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να υποδύεται τον μεταλλαγμένο ήρωα και σε κάποιες επόμενες

ταινίες της σειράς ταινιών.

Έχει τύχει στο παρελθόν να έχουμε δει κάποιους πολύ γνωστούς ηθοποιούς, τους οποίους είχαμε ‘συνδέσει’ στο μυαλό μας με κάποιο χαρακτήρα σε ταινίες φαντασίας, να αντικαθιστούνται από κάποιους άλλους ηθοποιούς στην πορεία, όπως είχε γίνει με την αντικατάσταση του Tobey Macguire στο ‘Spiderman’, του οποίου τη θέση πήρε ο Andrew Garfield.

Μοιραία λοιπόν, κάποιοι θαυμαστές του ‘Wolverine’, ανησυχούν μήπως κάποια στιγμή ο Hugh Jackman ‘αφήσει’ τα νύχια του σε κάποιον άλλον, μιας και τώρα θα είναι η 6η φορά που τα φοράει!

Ο παραγωγός της ταινίας είχε δηλώσει ότι θεωρούσε ‘βλασφημία’, έστω να σκεφτεί κάποιον άλλον ηθοποιό στη θέση του φανταστικού ήρωα. Ο ίδιος ο Jackman δεν αποκλείει τίποτα, μιας και δηλώνει ότι λατρεύει τον χαρακτήρα του κι ότι θα τον ‘άφηνε’ μόνο σε περίπτωση που θα ήταν πραγματικά αναγκαίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα