Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός για συμμετοχή σε μπαλωθιές

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, 37χρονος αστυνομικός σε βάρος του οποίου διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Ο αστυνομικός συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Κίσσαμο Χανίων καθώς σε πρόγαμο, στον οποίο ήταν παρών, έπεσαν «μπαλωθιές».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, τα ξημερώματα, στο Καστέλι Κισσάμου Χανίων συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 30, 37, και 39 ετών (δυο ιδιώτες και ένας αστυνομικός), οι οποίοι κατηγορούνται για άσκοπους

πυροβολισμούς και για υπόθαλψη, ενώ ο αστυνομικός κατηγορείται επιπλέον και για παράβαση καθήκοντος.

Σε έρευνες στο χώρο της εκδήλωσης και τα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, τρεις κυνηγετικές καραμπίνες, που κατείχαν νόμιμα, ένα αποσυναρμολογημένο πιστόλι κρότου, πενήντα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και εξήντα κάλυκες. Επιπλέον, στο σπίτι του 37χρονου αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε φορητό χρηματοκιβώτιο 43 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια το 2002 στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα