Σε απόγνωση οι Λέικερς

Η έλευση, μετά βαΐων και κλάδων, των Ντουάιτ Χάουαρντ και Στιβ Νας στο Λος Άντζελες δημιούργησε εκ νέου υψηλές προσδοκίες στις τάξεις τους Λέικερς, που έχοντας ήδη στο ρόστερ τους παίκτες όπως οι Κόμπι Μπράιαντ, Πάου Γκασόλ και Ρον Αρτέστ (ή Μέτα Ουόρλντ Πις καλύτερα), πίστεψαν ότι ο δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ορθάνοικτος.

Φευ. Μέσα σε λιγότερους από δύο μήνες οι «λιμνάνθρωποι» έχουν δει τα φτερά τους να γίνονται κομμάτια, σε σημείο που ο Κόμπι να σηκώσει ψηλά τα χέρια, βάλλοντας κατά. παντός

υπευθύνου. Ο 34χρονος σούπερ σταρ έχει αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, δεν δίστασε όμως να δηλώσει δημόσια πως στην περίπτωση του Ντουάιτ Χάουαρντ έχει κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει χωρίς ωστόσο τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο 27χρονος σέντερ μοιάζει με ψάρι έξω από τι γυάλα εκφράζοντας παράπονα για το σύστημα του Μάιικ Ντ’ Αντόνι, αλλά και τις λίγες επιθέσεις που παίρνει στους αγώνες. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ταρακουνηθεί και μόνο τυχαίες δεν είναι οι φήμες των τελευταίων 24ωρων πως συζητάνε το ενδεχόμενο ανταλλαγής τους, καθώς φοβούνται ότι δεν θα υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι.

Το ότι οι Λέικερς χρειάζονται και μάλιστα άμεσα αλλαγές για να σώσουν τη φετινή χρονιά είναι ορατό διά γυμνού οφθαλμού, αφού το καλοκαίρι έγιναν πολλά λάθη. Ένα από αυτά ήταν και η απόκτηση του 38χρονου Στιβ Νας, ο οποίος απέναντι σε παίκτες όπως ο Κρις Πολ, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και ο Τόνι Πάρκερ υστερεί σε μεγάλο βαθμό.

Ακόμα όμως και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις δεν είναι βέβαιο πως θα προλάβουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα