Σαμαράς: Μεγάλο ζητούμενο η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας

Το υπουργείο Ανάπτυξης επισκέφτηκε το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να στείλει το μήνυμα της επικέντρωσης των πολιτικών προτεραιοτήτων της κυβέρνησης στον άξονα της ανάπτυξης, για να ξεφύγει η ελληνική οικονομία από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης.

Ο Πρωθυπουργός είχε συνεργασία με τον Κωστή Χατζηδάκη και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις πριν την παρουσίαση των στόχων

του ΥΠΑΝ για το 2013.

“Με σκληρή προσπάθεια και χάρη στις προσπάθειες του ελληνικού λαού και τις θυσίες του, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην ευρωζώνη, και να αποκαταστήσουμε τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας. Τώρα, πρέπει να αξιοποιήσουμε όσα κερδίσαμε, το θετικό κλίμα που υπάρχει υπέρ της Ελλάδας. Να καταπολεμήσουμε την ανεργία και να προσελκύσουμε επενδύσεις. Οι επενδύσεις βέβαια προϋποθέτουν ρευστότητα, και αυτή θα προκύψει από την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος και την επιστροφή των καταθέσεων. Μεγάλο ζητούμενο είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του με την υπόσχεση “θα με βλέπετε συχνά εδώ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα