Σαμαράς: Εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ η επιτυχία της χώρας

Στο περιθώριο της κρίσης, και μιας κυβέρνησης που δεν απέφυγε τα λάθη και τις αρρυθμίες, παραμένει σταθερή διαπίστωση ότι το κεφάλαιο “Αντώνης Σαμαράς” διατηρεί σχεδόν ακέραιες, εφεδρείες εμπιστοσύνης στην ελληνική κοινωνία.

Στην τελική ευθεία για τις διπλές εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Αντώνης Σαμαράς παίρνει πάνω του τη Νέα Δημοκρατία

και την κυβέρνηση, επενδύοντας και στο ηχηρό προβάδισμά του έναντι του Αλέξη Τσίπρα, στη μεταξύ τους ηγετική σύγκριση.

Το έδειξε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, το έδειξε χθες, με την ομιλία του για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, το έδειξε και σήμερα με την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας ξεκάθαρα διλήμματα στην ελληνική κοινωνία για το μέλλον του τόπου, με φόντο τις διπλές εκλογές, ενώ παρουσίασε και το θετικό όραμά του για την επόμενη μέρα μιας Ελλάδας που βγαίνει από την κρίση.

” Τι θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς βαρβάρους; Τώρα που η χώρα αλλάζει εποχή, κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν πίσω στα Μνημόνια. Κάποιοι έχουν ορίσει για εχθρό τους την επιτυχία της χώρας. Ο λαός μας υπέφερε πολύ, αλλά Αργεντινή δεν γίναμε”, ήταν οι πιο χαρακτηριστικές αποστροφές της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα