Σάλος με επιστολή Ρεπούση για το αντιρατσιστικό. Διαψεύδει η ίδια μέσω Twitter

Ένα έγγραφο-βόμβα, δια χειρός της βουλευτού της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρίας Ρεπούση, φέρνει στη δημοσιότητα το site real.gr του Ομίλου Κουρή-Χατζηνικολάου, που ανοίγει εκ των πραγμάτων… θέμα, για το κόμμα της ΔΗΜΑΡ και τον πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη.

Το έγγραφο έχει ως αποδέκτες τα μέλη της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, προς τους οποίους επισημαίνει πτυχές του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, ζητώντας τους… βοήθεια ώστε να μην περάσουν.

Ποιές είναι οι πτυχές αυτές; Η ποινικοποίηση της άρνησης Γενοκτονιών που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική Βουλή, όπως η Γενοκτονία των Ποντίων και η Γενοκτονία των Ελλήνων στη Μικρά Ασία.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Ρεπούση είχε βρεθεί και παλαιότερα στο επίκεντρο μιας δημόσιας συζήτησης… εθνικής χαλαρότητας, με την αποστροφή περί “συνωστισμού” στο λιμάνι της Σμύρνης, κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη σφαγή των Ελλήνων από τα στρατεύματα του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Η Μαρία Ρεπούση πάντως αντέδρασε άμεσα, και στο προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter έγραψε: “Δεν έστειλα ποτέ καμία επιστολή στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα