“Ρουκέτες” Χρυσοχοϊδη κατά Βενιζέλου, μέσω των “Νέων”

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα… συμβιωτικός με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Και σήμερα, που οι πολιτικές εξελίξεις οδηγούν σε ραγδαία φθορά του ΠΑΣΟΚ, και ανοίγουν παράθυρο αμφισβήτησης της ηγεσίας μετά από ένα πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, ο Υπουργός Μεταφορών δηλώνει πολλαπλώς “παρών”.

Έχοντας οικοδομήσει ένα αυτόνομο προφίλ, και επιδιώκοντας να παρουσιαστεί ως εκφραστής πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων πολύ ευρύτερων

από το σημερινό, συρρικνωμένο σε ποσοστά κάτω του 5% ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κράτησε ηχηρές αποστάσεις από το εγχείρημα της “Ελιάς”.

Και σήμερα, με άρθρο του στα “Νέα” στέλνει μήνυμα ευθείας αμφισβήτησης των επιλογών του Ευάγγελου Βενιζέλου, βάζοντας από την πλευρά του υποθήκη για το μέλλον.

Στο άρθρο του, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τάσσεται κατά της αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ, πρόθεση για την οποία κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Γιώργος Παπανδρέου, υποστηρίζει ότι το Κίνημα έχει ρόλο να διαδραματίσει στο μέλλον των πολιτικών εξελίξεων, ενώ χρησιμοποιεί στον τίτλο την αποστροφή “το κόμμα του Ανδρέα και της Μελίνας”, προκειμένου να το διαχωρίσει από το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα