Ψαριανός: Ο Κουβέλης θεωρεί την ΔΗΜΑΡ ιδιοκτησία του

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, που τέθηκε εκτός Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ με απόφαση Κουβέλη, μίλησε στο MEGA για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο του κόμματος και ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάει στο Ποτάμι, παρά την στενή σχέση που έχει με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κ. Ψαριανός στάθηκε στο γεγονός ότι δεν τον πήρε τηλέφωνο ο Κουβέλης για να τον ενημερώσει για την απόφασή του.

«Το συγκλονιστικότερο όλων, ήταν ο τρόπος, όχι το τι

έγινε γιατί αυτό μπορεί να το περίμενε κανείς. Αλλά ότι δεν με πήρε ο ίδιος να μου το πει… είναι ένα ζήτημα» τόνισε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι ήταν διαταραγμένες οι πολιτικές του κόμματος όχι οι προσωπικές του σχέσεις με τον Φώτη Κουβέλη.

«Δεν ενδιαφέρει καθόλου τον κόσμο το ξεκατίνιασμα κάποιων τυπάκων του 1%. Δεν ενδιαφέρει κανέναν, έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα οι άνθρωποι» είπε σχετικά με τις εξελίξεις και τις μετακινήσεις βουλευτών και μελών της ΔΗΜΑΡ ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάει στο Ποτάμι παρότι παραδέχτηκε ότι έχει στενή σχέση με τον Σταύρο Θεοδωράκη και συζητάνε: «Θα μείνω ως ανεξάρτητος και θα είμαι με όλους τους χώρους της συμπαράταξης της κεντροαριστεράς που εγώ θα ήθελα να σχηματιστεί».

Ο διαγραφείς βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αναρωτήθηκε για το λόγο που εστάλη επιστολή στον Βενιζέλο, με αφορμή την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

«Στείλαμε επιστολή στον Βαγγέλη Βενιζέλο.. που δεν θέλαμε να τον δούμε ούτε ζωγραφιστό και τώρα του λέμε “αγαπητέ μου Βαγγέλη”. Κανένα συλλογικό όργανο δεν αποφάσισε να σταλούν οι επιστολές… Μπορεί να είμαι λίγο καθυστερημένος, μπορεί να άργησα να καταλάβω ότι ο Φώτης Κουβέλης θεωρούσε το κόμμα ιδιοκτησία του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα