Προβλέψεις για το Στοίχημα: Σκέψεις τελικού, bet στα latin

Τελικός EuropaLeague απόψε με πολλές άγνωστες ιστορίες, ρεκόρ, στατιστικά και κατάρες. Ρίξτε μια ματιά! Οπως ρίξτε και μια ματιά και στο preview του αγώνα.

Τι ποντάρουμε; Στην εκτίμηση του αγώνα, μαζί με τον «Ισπανό» Βαγγέλη Λυκάκη γράψαμε, χωρίς καν να διαφωνήσουμε, το εξής: «Η Μπενφίκα είναι πληρέστερη και έχει κερδίσει εντυπώσεις σε όλη την Ευρώπη. Εχει λύσεις για να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται και δείχνει αποφασισμένη να πάρει φέτος πίσω όλα τα περσινά… χρωστούμενα. Θεωρούμε ότι θα έχει το κοντρόλ του αγώνα και την μπάλα περισσότερο στα πόδια της, είναι

δικαιολογημένα το φαβορί, αλλά μέχρι εκεί. Οι τελικοί κρίνονται κι από άλλα πράγματα, η Σεβίλλη έχει… άστρο στη φετινή διαδρομή, αν και προφανώς δεν έφτασε τυχαία ως το Τορίνο. Δουλεμένη και επικίνδυνη όταν έχει χώρους και ακόμα περισσότερο στις στημένες φάσεις. Περιμένοντας μάχη και αμφίρροπο παιχνίδι, το ρισκάρουμε στην ισοπαλία».

Προφανώς και στην Μπενφίκα εκεί ψηλά, Κάποιος, της χρωστάει πολλά από πέρυσι και της τα δίνει πίσω (και με τόκο). Προφανώς ήταν πολύ πιο σταθερή φέτος, αν εξαιρεθεί η ήττα (στην πρεμιέρα της PrimeiraLiga!) από τη Μαρίτιμο και η «τριάρα» στο Παρίσι, δεν θυμάμαι άλλο ματς να παίζει πλήρης, να το θέλει και να έχει κακή απόδοση. Ακόμη και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό αυτός ο… Κάποιος κοιμήθηκε, προφανώς ήξερε γιατί: το EuropaLeague θέλει να της δώσει, όχι το ChampionsLeague…

Πέρα από την πλάκα, αν η ομάδα του (πανέξυπνου) Ζόρζε Ζέσους ήταν πλήρης, το 2.30 της νίκης της θα ήταν η βασική μου αποψινή επιλογή. Από την άλλη, θυμάμαι φέτος πολλά, πάρα πολλά ματς όπου έγινε rotation, ειδικά στην Ευρώπη. Ακόμη και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, με πέντε αλλαγές είχε παραταχθεί, ακόμη και στο Λονδίνο με την Τότεναμ ξανά ο Ζέσους είχε ανακατέψει την τράπουλα.

Παρένθεση: δεν εκτίμησα ποτέ τον Φέισα, αλλά τους πέντε μήνες που ήταν βασικός στους «αετούς» ήταν… σκυλί στα χαφ αντικαθιστώντας τον Μάτιτς. Ομως, μετά την απώλεια του πρώτου με τραυματισμό, ο Ζέσους βρήκε τον Ανδρέ Γκόμες και ούτε καν… ίδρωσε. Ακόμη και ο Ρούμπεν Αμορίμ, μια χαρά παίκτης είναι. Ακόμη και για τον Μάρκοβιτς, πάλι υπάρχει λύση, ο συμπατριώτης του Σουλεϊμάνι.

Αν κάτι εντέλει με αποτρέπει από το «παίζω Μπενφίκα» και συμφώνησα με την ισοπαλία, στο προαναφερθέν meeting με τον Βαγγέλη, ήταν η απουσία του Εντσο Πέρες, ενός πανέξυπνου επιτελικού. Θα της λείψει απόψε, την ίδια στιγμή που στο γήπεδο η Σεβίλλη έχει το alterego του Αργεντινού: τον Ράκιτιτς…

Προς τη μοιρασιά το λοιπόν, την ώρα που η απόδοση για κατάκτηση της Μπενφίκα από το 1.68 έχει πέσει ήδη στο 1.60. Bet για γκολ θα αποφύγω… Οσο κι αν το σκέφτομαι, το σκορ 1-1 δεν λέει να φύγει από το μυαλό αλλά ούτε και το 0-0. Εξ ου και, για να δώσω έξτρα στοιχηματικό ενδιαφέρον στη βραδιά, έριξα ένα funbet με combo ισοπαλίας και under αλλά και δύο anytime σκόρερ: τον Βραζιλιάνο Λίμα (εξαιρετικός στα τελειώματα αλλά και στο ψηλό παιχνίδι) από πλευράς Λουζιτανών και τον Μπάκα από πλευράς Ανδαλουσιάνων (πληρώνει πολύ για τον βασικό φορ της Σεβίλλης, συν κάτι που μου έτυχε χθες και προέκυψε η λέξη «μπάκα» μπροστά μου… και δεν εννοώ κοιλιά!).

Πλην του τελικού του Τορίνο, υπάρχουν δύο πιθανά… latingoal/goal απόψε. Αρχικά στο Γκοϊάς – Μποταφόγκο όπου περιμένω σταδιακά τη γηπεδούχο βελτιωμένη ενώ η «φογκάο» πάει με φοβερή ψυχολογία μετά την εξάρα επί της Κρισιούμα. Και, έπειτα, στο Κρουζέιρο – Σαν Λορέντσο (1-0 οι Αργεντινοί στο πρώτο ματς), bet που κινείται ψηλά.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα