Προβλέψεις για το Στοίχημα: Πρόταση διημέρου

Τι ποντάρουμε; Απλωσα μπροστά μου όλο το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, είπα να διαφοροποιηθώ με πρόταση διημέρου (χρωστάω εαυτόν έναν καλό κυριακάτικο ύπνο, μάγκες!) όπως διαφοροποιώ ξανά τη στήλη από σήμερα.

Μουντιάλ U20: ευτυχώς που νίκησε η Γκάνα την Πορτογαλία και ρέφαρα αρκετά αλλά παρά την πολύωρη μελέτη, σηκώνω το χέρι («κυρία-κυρία!») και παραδέχομαι ότι είμαι χαμένος από το εν λόγω τουρνουά. Ας είναι… Συμβουλή, μην πέσετε με τα… μούτρα σε over 3,5 και 4-6 γκολ,

οι ομάδες δίνουν το πέμπτο τους παιχνίδι, και «χημεία» απέκτησαν αλλά και κούραση. Γαλλία στο 1.35-1.40 ούτε για πλάκα. Θα περάσει αλλά πώς να βγάλεις κέρδος; Από ημίχρονο; Αφήστε το, σχεδόν όλα σπάνε! Με γκολ; Μικρό το over. Με no goal κάτι γίνεται. Πόσα πέναλτι θα πάρουν οι Ουζμπέκοι;

Ουρουγουάη – Ισπανία: γαμώτο δεν φεύγει από το μυαλό η κόντρα. Γιατί εξ αρχής μου έχει καρφωθεί (το ‘γραψα άλλωστε, την Τρίτη) ότι η Ισπανία, που είναι πρώτο φαβορί για την κούπα, δεν θα πάει καν τετράδα; Πρώτος επιμένω να ακολουθείτε το ένστικτό σας και θα το πράξω ποντάροντας διπλή ευκαιρία αλλά και πρόκριση Ουρουγουάης.

Την Κυριακή έχει Ιράκ – Νότια Κορέα. Κοίταξα λίγο αποδόσεις: φαβορί βάσει αποδόσεων με 2.65 η Νότια Κορέα για νίκη έναντι 2.80 αλλά, σε αποδόσεις πρόκρισης, το Ιράκ είναι στο 1.83 και η Νότια Κορέα στο 1.91! Φαβορί για νίκη αλλά όχι για πρόκριση; Πρωτάκουστο! Σε τέτοιες αποδόσεις σαφώς και συμφέρει η νοτιοκορεάτικη πρόκριση, πάντως το άφησα παντελώς στην άκρη κρατώντας με πολύ ρίσκο το 0-1 γκολ.

Και στο Γκάνα – Χιλή το over… μυρίζει: 7 γκολ με ΗΠΑ και Πορτογαλία η Γκάνα, γκολ σε όλα τα παιχνίδια της ως τώρα η Χιλή. Παραείναι προφανές το over οπότε το αφήνω και ποντάρω, ξανά, Γκάνα. Οχι μόνο επειδή με καλοπλήρωσε την Τετάρτη με την Πορτογαλία αλλά επειδή σε πέντε προηγούμενες συμμετοχές σε World Cup U20 ήταν τέσσερις στην τετράδα (και τρεις εξ αυτών στον τελικό)!

Βραζιλία: μεσολάβησε διακοπή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το μάτι έπεσε εξ αρχής στον άσο της Φλαμένγκο (δεν έχει ακόμη νίκη εντός) με τη μέχρι πρότινος φορμαρισμένη Κοριτίμπα και στο over του Ιντερνασιονάλ – Βάσκο. «Ναι» και στον άσο της Γκοϊάς, η οποία έχει 6 σερί νίκες και συνολική παράδοση 11-4-2 υποδεχόμενη τη Βιτόρια Μπαϊά, η οποία ήταν εξαιρετική στις πρώτες πέντε αγωνιστικές αλλά αναμένεται να «ξεφουσκώσει» αργά ή γρήγορα.

Το μάτι στη βραζιλιάνικη Serie B πήγε στην ABC Νατάλ: χωρίς νίκη ακόμη, άλλαξε προπονητή και πήρε τον Βαλντεμάρ Λέμος ο οποίος απολύθηκε προ τριών εβδομάδων από τη νυν αντίπαλό της, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε!

Σκανδιναβία: χωρίς πολλά πολλά επειδή κούρασα. Κοντράρω το φαβορί στο Ααλεσουντ – Σόγκνταλ (φοβερή η Σόγκνταλ εκτός) και διπλό για τη Μόλντε με την Τρόμσο (ρίσκα είναι αυτά). Διπλό και για τη Χάλμσταντ η οποία μπορεί να είναι ισόβαθμη της Σιριάνκα αλλά από όσο τις είδα φέτος δεν δικαιολογείται τόσο υψηλά το διπλό και «παίζω» με τις αποδόσεις.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα