Προβλέψεις για το Στοίχημα: Παιχνίδι τριημέρου και υψηλών αποδόσεων

Πρόταση τριών ημερών από σήμερα και τα λέμε πάλι Τρίτη μεσημεράκι… Χωρίς πολλά πολλά, ούτως ή άλλως με δυσκολεύει πολύ να γράφω από laptop(ήδη έφυγα από την πρωτεύουσα).

Δεν θα μπλέξω με το Μπαρτσελόνα Β – Χιρόνα, η Σάρα και η Μάρα έπεσαν πάνω στο διπλό που δεν στέκει αγωνιστικά. Το αν η Μπάρτσα θα το δώσει δεν το ξέρω, δεν είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει όπως στο παρελθόν (οι σχέσεις τους έχουν «χαλάσει» αρκετά) και δεν θα πληρώσω για να μάθω.

Αντιθέτως, θα μπλέξω στον άσο με το Μπεσίκτας – Φενερμπαχτσέ. Μια νίκη θέλει για τον τίτλο η Φενέρ, μπορεί

να την πάρει στο γήπεδο της (πιέζει το επόμενο ματς να μη γίνει με… γυναικόπαιδα καθώς πρωτόδικα έφαγε τιμωρία). Και πρακτικά, αν κόψει βαθμούς από την Μπεσίκτας, δίνει αβάτζο στη Γαλατασαράι για τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του ChampionsLeague. Ποια μισούν περισσότερο στο Καντίκιοϊ, τη Γαλατά ή την Μπεσίκτας; Και αγωνιστικά βγαίνει βέβαια, η Φενέρ έχει χαλαρώσει αρκετά (ενδεικτικό το 1-0 της ήττας της προ δύο εβδομάδων από τη Γαλατά, όπου έκανε χείριστο ματς) και η Μπεσίκτας και κίνητρο έχει, και επιστροφές βασικών και ως τώρα είναι η μόνη ομάδα που δυσκόλεψε τόσο την επικείμενη πρωταθλήτρια. Αρα…

Κατά τα λοιπά, από Τουρκία θαρρώ πως είναι πολύ καλή η τιμή του 2.20 του άσου. Η Γκεντσλερμπιρλιγκί έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για Ευρώπη αλλά, έτσι όπως παίζει τελευταία, μάλλον δεν το πιστεύει ούτε η ίδια. Με νίκη η Γκαζιαντέπσπορ θα σιγουρέψει την κατηγορία. Μαζί της στον άσο, σε ματς που ίσως δεν έχει περισσότερα από ένα γκολ.

Για τη Δευτέρα υπάρχει πλέον ο άσος της Καραμπούκσπορ με την Εσκισεχίρσπορ. Ο λόγος ήρθε… χθες, με την πρόκριση της «Ες-Ες» στον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί θα παίξει με τη Γαλατασαράι, η οποία θα μετάσχει στο Champions League του χρόνου άρα η ίδια βγαίνει Ευρώπη, άρα… πρωτάθλημα πάπαλα. Οι αποδόσεις βγήκαν με τον άσο στο 2.00 και ήδη ανέβηκε στο 2.10 για μια Καραμπούκ που έχει ελπίδες για Ευρώπη ενώ η Εσκισεχίρ θα είναι… ξεμυαλισμένη.

Για την Πορτογαλία, δύο τινά. Πρώτον, πως στο Πάκος Φερέιρα – Νασιονάλ το κίνητρο είναι μονόπλευρο, η Πάκος δίνει τον… υπέρ πάντων αγώνα για να ελπίζει σε σωτηρία υποδεχόμενη μια ανώτερή της ποιοτικά ομάδα μεν, χωρίς κίνητρο όμως δε… Και, δεύτερον, πως η Σπόρτινγκ είναι βαθμολογικά άνετη και στο ματς με την Μπελενένσες θα πέσει… παρακάλι από τους γηπεδούχους. Η διπλή ευκαιρία πληρώνει μια χαρά…

Αγγλία: είχα σημειωμένη την ισοπαλία στο Γουέστ Χαμ – Κρίστας Πάλας αλλά το μεγάλο διπλό της τελευταίας στην Εβερτον μου χάλασε τα σχέδια… Όχι, με έφερε μπροστά σε έναν πιθανό άσο. Να πάει και η Χαμ στους 40. Να καθαρίσει. Ματς για… 1-0, έτσι;
Λίβερπουλ; Ναι, Λίβερπουλ με την τηλεόραση δίπλα στη σούβλα την Κυριακή, να το δεις και να το απολαύσεις. Θα έχει αγωνία, δεν είναι εύκολο το ματσάκιον. Και δεν είναι για bet.

Βέλγιο και Μαλίν – Κόρτραϊκ: η Μαλίν νίκησε τη Σερκλ και μετά συνετρίβη από την αήττητη εδώ και έξι παιχνίδια Κόρτραϊκ, το διπλό σε τιμή αουτσάιντερ; Γιατί; Κατ’ εμέ η σεζόν έκλεισε για τη Μαλίν ενώ η Κόρτραϊκ παλεύει για τη θέση με τη Σαρλερουά.

Στη Βραζιλία, το ότι το ματς Ατλέτικο Παραναένσε – Γκρέμιο διεξάγεται στη Φλοριανόπολις, σε απόσταση 303 χιλιομέτρων από την έδρα της πρώτης και 458 από εκείνη της Γκρέμιο, και το ότι η Γκρέμιο θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα με το «βαρύ» 4-1 από την Ιντερνασιονάλ στον τελικό του Γκαούσο (ενώ ως τότε τα πήγαινε εξαιρετικά) με ωθεί προς το διπλό. Αλλωστε η «φουρακάο» έχει ήδη τεχνικό υπ’ ατμόν, τον Μιγέλ Ανχελ Πορτουγάλ.
Καλό overάκι δείχνει το Ατλέτικο Μινέιρο – Κορίνθιανς το οποίο ελέω τιμωρίας διεξάγεται στην πόλη Ουμπερλάντια, σε απόσταση 535 χιλιομέτρων από το Μπέλο Οριζόντε. Με το μυαλό στο Λιμπερταδόρες η γηπεδούχος, με επιθετική φιλοσοφία ο Μάνο Μενέσες που ανέλαβε τη «Φλα» αντί του Τίτε.

Στη Γαλλία, το μόνο που κράτησα είναι τη διπλούρα της Σοσό επί της Ρεμς. Καθαρά για λόγους κινήτρου, η Ρεμς… ξεφούσκωσε ούσα χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές ενώ η Σοσό παίζει την… κατηγορία και στη νίκη επί της Τουλούζ έκανε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

Από την Ισπανία, επίσης με ρίσκο κράτησα το διπλό στο Λεβάντε – Χετάφε. Πέντε ήττες στα τελευταία επτά έχουν οι Λεβαντίνοι αλλά, αν και μαθηματικά δεν έχει επιβεβαιωθεί, πρακτικά δύσκολα θα κινδυνέψουν, εν αντιθέσει με τους Μαδριλένους που… καίγονται για βαθμούς. Και μετά το εμφατικό 3-1 από τη Βαλένθια έχασαν από Ελτσε και Ατλέτικο, ήτοι από καλές ομάδες. Αλλά δεν είναι… Λεβάντε.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας αναμένονται περισσότεροι οπαδοί της Τσβόλε παρά του Αγιαξ στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ! Φέτος η συμπαθής Τσβόλε, που δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην ιστορία της κάποιο τρόπαιο, σκόραρε και στα δύο ματς για την Eredivisie ενάντια στον «Αίαντα» και το ίδιο περιμένω να πράξει εκ νέου.

Το πλήρες άρθρο και το τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

ΝίκοςΜποζιονέλος (Facebook, TwitterκαιGoogle+)

Keywords
Τυχαία Θέματα