Προβλέψεις για το Στοίχημα: Κάψιμο, πιθανό λάθος και φόρτωμα…

Ξεκίνημα με σνούκερ. Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν πέρασε για… πλάκα, με 17-7 τον Μπάρι Χόκινς και πέρασε στον αυριανό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σνούκερ, πληρώνοντας 1.33 πια για να το κατακτήσει.

Η Παρασκευή έκλεισε με τον Μαρκ Σέλμπι να προηγείται 9-7 του Νέιλ Ρόμπερτσον, με τον Αυστραλό να εκμεταλλεύεται το λάθος του αντιπάλου του στο 17ο frameκαι να μειώνει σε καλό σκορ αντί να μπει στο τρίτο και τελευταίο μέρος του τελικού, στις 12:00 το μεσημέρι σήμερα, με 4 framesπίσω.

Θυμίζω ότι στα ημιτελικά υπάρχουν δύο ανοιχτά πονταρίσματα: νίκη Ρόμπερτσον με

1.53 και over 28,5 framesμε απόδοση 1.75. Πλέον ο Ρόμπερτσον πληρώνει 2.20 για νίκη και κάνω ένα ακόμη betυπέρ του Αυστραλού (πιο δυνατό), την ώρα που το lineανέβηκε στα 30.5 frames(2.10 το under, 1.66 toover).

Πάμε και στα ποδοσφαιρικά; Τι κρατάω για bet από την αγωνιστική στην τουρκική SuperLig; Οχι πολλά, από τα σημερινά μόνο την Ερσίγεσπορ αν και έπεσε στο 1.85 (και αύριο την Τραμπζονσπόρ αλλά θα τα πούμε… αύριο). Μεγαλύτερο το κίνητρο της Ερσίγεσπορ μιας και η Γκαζιαντέπσπορ ολοκληρώνει τη σεζόν με δύο ματς ενάντια σε αδιάφορες ομάδες, εξ ου και «αγοράζω» τη νίκη της γηπεδούχου. Για χαλαρό bet, πάντως…

Στην Πορτογαλία, και η Νασιονάλ και η Σπόρτινγκ στερούνται κινήτρου και είναι άγνωστο αν, και σε τι βαθμό, γίνει rotation στις ενδεκάδες τους. Χαλαρό bet στο να σκοράρουν αμφότερες.

Στην Ολλανδία, αν και έχω… καεί με τη Ρόντα από την Κυριακή (με την Γκρόνινγκεν…) παίζει με την αδιάφορη Γκο Αχέντ Ιγκλς στο «Αντελαάρσχορστ». Απλά μαθηματικά, με νίκη και παράλληλα η Ναϊμέγκεν να ηττηθεί στο Αμστερνταμ από τον πρωταθλητή Αγιαξ, θα καταφέρει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό …

Στην Bundesliga, υπάρχει πιθανό λάθος στις αποδόσεις καθώς η Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ καίγεται περισσότερο για τη νίκη και πληρώνει ως αουτσάιντερ με την Αουγκσμπουργκ. Κράτησα τον άσο, έστω κι αν η τελευταία παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας διεξάγεται στο Παρίσι με τη Ρεν να μην έχει νίκη, ούτε σε επίσημο ούτε σε φιλικό, επί της Γκινγκάμπ εδώ και δέκα χρόνια, όπως έκανε και στον τελικό του 20009 με 2-1 (έπαιξαν πάντως μόνο πέντε φορές έκτοτε) ενώ φέτος στη Ligue 1 έχασε και τα δύο με 2-0. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο κερδίζει μια θέση απευθείας στους ομίλους του Europa League και θαρρώ πως η Ρεν θα είναι αυτή. Διαθέτει καλύτερη ομάδα και παίζει σε τρίτο τελικό την τελευταία πενταετία.

Στην Premier, η Αστον Βίλα έφτασε τα έξι σερί ματς χωρίς νίκη και κινδυνεύει, προφανώς όσο λείπει ο αρχισκόρερ Μπέντεκε έχει δυσκολία μπροστά. Αλλά η Χαλ με 37 βαθμούς σώθηκε και πλέον στόχος είναι η… συντήρηση ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την Αρσενακ (17/5). Οριακός άσος…

Τέλος, στην Primera, η Οσασούνα παίζει τα… ρέστα της ενάντια σε μια αδιάφορη, πια, Θέλτα η οποία όμως παίζει εξαιρετικά εδώ κι ένα δίμηνο αλλά ο Λουίς Ενρίκε ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη και η εβδομάδα στο Βίγο μόνο ήρεμη δεν ήταν. Καθαρό ποντάρισμα κινήτρου.

Το πλήρες άρθρο και το τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Αναζητήσεις
στοιχημα φορτωμα
Τυχαία Θέματα