Προβλέψεις για το Στοίχημα: Και τα μυαλά στο μίξερ

Ποντάρισμα τριημέρου με πληθώρα επιλογών, σημείων και ειδικών

Για το Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού θέλω άσο, δεν το πολυβλέπω να περνάμε και το παραδέχομαι αλλά αυτή η ομάδα αν υποτιμηθεί σε τιμωρεί. Ασο σε χαλαρό bet, ένα γαμ… ένστικτο ότι θα σκοράρει ο Σαμαράς (που κυριολεκτικά «σέρνεται» σε τούτο το Μουντιάλ αλλά ας είναι…) και, για κάλυψη, πολλαπλά σκορ υπέρ Ακτής. Ετσι για να βγει το ματς και με στοιχηματικό ενδιαφέρον.

«Σημαδεμένη»

ισοπαλία σε Μουντιάλ δεν θυμάμαι άλλη (απολογούμαι αν η μνήμη μου με απατά) πλην του 2002, όταν Ιταλία και Μεξικό άλλαζαν… πασούλες, ο Αλεξ Ντελ Πιέρο ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο 85’ και έφυγαν αγκαλιασμένοι. Δεν έγινε ντόρος διότι την ίδια ώρα η Κροατία έχανε από τον Ισημερινό (αλλά, και να νικούσε, πάλι έμενε έξω).

Πού το πάω; Δεν περιμένω κάνα… Σουηδία – Δανία 2-2 για το ματς της Γερμανίας με τις ΗΠΑ. Τα «πάντσερ» θα το χτυπήσουν το ματς και οι Αμερικανοί θα τους ακολουθήσουν καθότι είναι αδιανόητο αυτή η Πορτογαλία να ρίξει 5 γκολ διαφορά στην Γκάνα. Κατά τα λοιπά:

Κατά τα λοιπά…

* Στο Ιταλία – Ουρουγουάη θαρρώ πως η «σελέστε» είναι πιο αποτελεσματική επιθετικά κι αν προηγηθεί στο σκορ, νικά και περνάει. Κοντολογίς, και ξερό διπλό και σε dnb για την κάλυψη… Σε πιο ειδικά, υπάρχει το 9-11 κόρνερ στο 2.50, κάπου εκεί είναι ο μέσος όρος τους.

Το ματς είναι και για bet στο live. Δείτε ενδεκάδες και χτυπήστε για σκόρερ κάναν παγκίτη, ως χθες είχαν βάλει γκολ στο τρέχον Μουντιάλ 21 αναπληρωματικοί (μεταξύ τους όλοι οι Βέλγοι και οι Ελβετοί)!

* Για να γλιτώσουν νέο διασυρμό οι Αγγλοι οφείλουν να νικήσουν την Κόστα Ρίκα. Και, αποκλεισμένοι γαρ, άρα χωρίς άγχος, μπορούν.

* Αδιάφορη η Βοσνία (πρώτη φορά από το 1982 που από τους «16» απουσιάζει μουντιαλική πρωτάρα), το Ιράν με νίκη ίσως περάσει και ο άσος είναι στο 2.10+. Πού να μπλέκεις… Ενα fun bet σε σκοράκι 1-0 για τους Πέρσες και πάμε παρακάτω..

* Η Ονδούρα αν νικήσει με δύο γκολ τους απρόβλεπτους Ελβετούς και η Γαλλία νικήσει με τρία γκολ τον Ισημερινό, περνάει! Παραείναι μεγάλη η απόδοση για να μην κάνω fun bet… Ονδουριανή νίκη, για το ονόρε… Είναι δυνατόν απόδοση 8.25 (και βάλε…) σε αγώνα Μουντιάλ; Ακόμη κι αν δεν επιβεβαιωθεί, αξίζει το ρίσκο ενάντια σε μια Ελβετία που μαζεύει τα κομμάτια της μετά τη γαλλική «πεντάρα»… Υπάρχει και το 1Χ…

* Η Νιγηρία αμυντικά είναι αξιόπιστη αλλά με τη Βοσνία γλίτωσε από συγκυρία το γκολ, προφανώς με την Αργεντινή την περιμένει πολύ δύσκολο 90λεπτο. Κατ’ εμέ, ευκαιρία η «αλμπισελέστερ» να σκοράρει πιο εύκολα από ό,τι στα προηγούμενα ματς καθότι υπάρχει διαφορά ταχύτητας και φυσικής κατάστασης. Στο 1.68 το ασιατικό -0,75 της Αργεντινής (πληρωμή αν κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων, μισή πληρωμή αν κερδίσει με διαφορά 1 γκολ).

* Στο Ισημερινός – Γαλλία αναμένω ανοιχτό ματς, οι «τρικολόρ» θα έχουν 3-4 αλλαγές ενόψει των νοκ άουτ και το Εκουαδόρ έχει ταλέντο μπροστά αλλά δεν το έδειξε τόσο ως τώρα. Κατ’ εμέ, επίφοβο φαβορί εξ ου και κράτησα το να σκοράρουν αμφότερες.

* Νότια Κορέα – Βέλγιο: λίγη σοβαρότητα και το πήρε. Αλλά αμυντικά «μπάζει»… Προτιμότερο το να σκοράρουν αμφότερες από το διπλό (σε καλύτερη απόδοση).

* Είμαι αγύριστο κεφάλι (σαν τον Φάμπιο Καπέλο): Ρωσία και τα μυαλά στο μίξερ. Αν όχι τώρα, αυτή την Αλγερία (που βρήκε χαζούς τους Νοτιοκορεάτες), πότε; Αν πόνταρα ένα ματς στο τριήμερο ως το βράδυ της Πέμπτης, θα ήταν οι Ρώσοι…

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα