Προβλέψεις για το Στοίχημα: Δυάδες, trixie, και combos

Περί EuroΒύζιον, παραδόσεις (ΠΑΟΚ), συμπτώσεις (στο Ελτσε – Μπάρτσα) και παρολί με δυάδες και trixie

Onair στο στο Bet Radio Δευτέρα ως και Πέμπτη 13:00 με 14:00. Και σήμερα, 15:00 με 16:00 (και μέσω ARTFM 90,6)!

Ξεκίνημα με SuperLig, ύστερα από ανάλυση 4.500 λέξεων προσπαθώ να καθαρίσω όσο γίνεται το μυαλό. Το πρόγραμμα έχει τέσσερις προφανείς άσους: Γκαζιαντέπσπορ, Ερσίγεσπορ, Κόνιασπορ και Σίβασπορ. Κάτι θα σπάσει, λέω, δεν μπορεί.
Να’ ναι η Γκαζιαντέπσπορ; Είναι τόσο σίγουροι

εκεί για τη σωτηρία που έφεραν πίσω τον προ διμήνου προπονητή, που ήθελε να αναλάβει μετά το καλοκαίρι. Και παίζει με την ξενερωμένη μετά τον τελικό Κυπέλλου και όχι πρακτικώς αδιάφορη Εσκισεχίρσπορ (κατ’ εμέ, έχει σωθεί ήδη).
Να’ ναι η Ερσίγεσπορ; Θέλει πολύ τη νίκη, σε εποχιακή τιμή ο άσος καθώς η Μπούρσασπορ και κίνητρο δεν έχει και κατεβαίνει με σοβαρές ελλείψεις.
Να’ ναι η Κόνιασπορ; Και εδώ υψηλά, για τα δικά μου δεδομένα, ο άσος και υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Καϊσερίσπορ (χάθηκαν και τα εν Ελλάδι δημοσιεύματα ότι ο Τζιόλης σώζει την τουρκική ομάδα, όχι ότι φταίει βέβαια το παιδί…). Το σκέφτομαι… Και να χάσει (λέμε τώρα) πάλι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού θα είναι και την άλλη εβδομάδα παίζει στο Δορύλαιο με την (είπαμε, αδιάφορη) Εσκισεχίρσπορ.
Να’ ναι η Σίβασπορ; Διάολε, να χάσει την Ευρώπη τόσο άδοξα; Είναι κι αυτή η Ακισάρ που, ειλικρινά, έχω γίνει η Νέμεσίς της. Τόσο απρόβλεπτη. Αλλά, και αυτή, αδιάφορη αλλά και με καλές ελλείψεις. Συν ότι ο άσος κατέρρευσε στο 1.55.

Πάντως κράτησα ένα φαβορί σε υψηλή τιμή, την Μπεσίκτας, η οποία περιμένει γκέλα της Γαλατά στην Τραπεζούντα για να αναθαρρήσει αναφορικά με τη… μάχη της 2ης θέσης. Και να σκεφτόμουν την κόντρα, είναι τόσο χάλια η άμυνα της Ελαζίγκ (58 σε 32 ματς, δηλαδή 1,8 ανά αγώνα) που δεν εμπνέει.

Κοντολογίς, άφησα έξω την (επίφοβη) Κόνιασπορ από τους άσους και τη σε ασύμφορη τιμή πια Σίβασπορ, κρατώντας Γκαζιαντέπσπορ, Ερσίγεσπορ και Μπεσίκτας.

Στα καθ’ ημάς, πονηροί οι μπουκ φαβοριτίζουν τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει να νικήσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο εδώ και 11 χρόνια, από τότε που ήταν… Χαλκηδόνα! Νομοτέλεια να «σπάσει» το σερί (σε ματς που περιμένω γκολ…) όπως νομοτέλεια είναι η νίκη για τους Θεσσαλονικείς μπας και καλύψουν το χαμένο έδαφος, θυμίζω ότι έχουν τελευταία αγωνιστική τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Εναν Παναθηναϊκό που βγάζει κούραση μεν αλλά ο Αστέρας κλειστά δεν θα παίξει στη Λεωφόρο και το over έχει καλές πιθανότητες (όπως και το goal/goal).

Στην Ιταλία πήρε την κάτω βόλτα το διπλό της Κιέβο, ξεκίνησε από το 2.60, έπεσε στο 2.20 πλέον είναι στο 2.00. Συντελούν στην πτώση βεβαίως οι απουσίες αλλά και η έλλειψη κινήτρου για την Κάλιαρι. Το επέλεγα…

Για το Ελτσε – Μπαρτσελόνα, υπάρχει μια ιστορία… 37 ετών. Πιθανώς déjà vu! Στις 15 Μαΐου 1977 διεξήχθη η προτελευταία αγωνιστική (όπως τώρα), Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα μάχονταν για τον τίτλο (όπως τώρα), με τους «ροχιμπλάνκος» να βρίσκονται 3 πόντους πάνω από τους Καταλανούς (όπως τώρα) και η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ελτσε (όπως τώρα)! Η μόνη διαφορά ήταν πως το 1977 οι διεκδικήτριες του τίτλου ήταν δύο (Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα), ενώ το 2014 έχει… μαθηματικά ελπίδες και η Ρεάλ (λέμε τώρα…). Το 0-0 ανάμεσα σε Ελτσε και Μπαρτσελόνα στο νεόκτιστο – τότε – γήπεδο «Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο» έδωσε τον τίτλο στην Ατλέτικο ανεξάρτητα από το δικό της αποτέλεσμα (ήρθε 1-1 με τη Ρεάλ), αφού τότε η νίκη έδινε 2 πόντους και όχι 3.
Τι ποντάρω; Εκτίμησή μου είναι πως, δύσκολα ή εύκολα, η Μπάρτσα θα το πάρει και πόνταρα σε κάτι ειδικό επ’ αυτού (combo διπλού και χαμηλού σκορ).

Στη Βραζιλία, εικασία μου είναι πως η Σαπεκοένσε είναι υπερεκτιμημένη από τους μπουκ, η «πρωτάρα» του Ζιλμάρ νταλ Πόσο δυσκολεύεται και η Γκρέμιο ποιοτικά υπερέχει, το θέμα είναι να το δείξει και στην «Αρένα Κόνδα», ειδικά αν ο εξαιρετικός επιτελικός Ροδριγίνιο ξεκινήσει βασικός.

ΥΓ. Επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (και τελευταίος ο Μητσοτάκης), funbet με διπλό Γουέστ Χαμ (η οποία σε δύο ματς φέτος έχει 0-9 τέρματα με τη Σίτι αλλά δεν γαμ…).

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα