Προβλέψεις για το Στοίχημα: Χαβαλέ σήμερα, πρώτες σκέψεις για Σ/Κ

Τέσσερα ματς η επιλογή της ημέρας, αρκετά περισσότερα έβγαλε η πρώτη ανάγνωση για το Σαββατοκύριακο.

Με το ξύπνημα, λίγο πριν τις 12:00 (και άρον άρον… Bet Radio μετά!), ήμουν στο no bet για την Παρασκευή. Κοιτώντας πιο προσεκτικά το κουπόνι όμως, κάτι ψιλοβγήκε. Για να βγει η βραδιά δηλαδή.

Τι; Το Χ ημίχρονο στο Χόνεφος – Βαλερένγκα (0-6-1 η Χόνεφος εντός, 2-3-2 η «Ενγκα» εκτός στα ημίχρονα), το 1 ημίχρονο στο Ντάνταλκ – Μποέμιαν (0-6-3 έχει εντός στα ημίχρονα η Ντάνταλκ, διάολε!) και overάκι σε πολύ καλή τιμή

το Σάμροκ Ρόβερς – Ντέρι. Και, σε λογική fun bet, 2 ημίχρονο τη Σίβας ΗΠΑ μέσα στη Φιλαδέλφεια. Οι Τεξανοί αρχίζουν κατιτίς και βελτιώνονται εκτός έδρας, την ώρα που η Γιούνιον αρχίζει να μην πείθει.

Αυτά τα λιτά για να φύγει η Παρασκευή. Επειδή αρκετοί από εσάς ζητάτε σημεία για Σαββατοκύριακο, παραθέτω ορισμένες σκέψεις: δεν έχω ποντάρει ακόμη και ίσως κάποια ακυρωθούν, άλλωστε θα γράψω μέσα στο διήμερο ξανά.

Στο Μουντιάλ U20, μικρούς τελικούς δεν ποντάρω ποτέ (φαντάζομαι και αρκετοί από εσάς). Προφανώς και ευλόγως φαβορί η Γαλλία στον τελικό με την Ουρουγουάη αλλά οι νεαροί Λατίνοι δεν έφτασαν άδικα ως την… πηγή. Αμφότερες δίνουν το έβδομο ματς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η κούραση είναι νομοτέλεια και στο μυαλό στριφογυρίζει ισοπαλία με σκοράκια 0-0 ή 1-1. Εξυπνο bet ο συνδυασμός ισοπαλίας με under!

Στη Βραζιλία, έγιναν ήδη άλλες δύο αλλαγές προπονητών: ο Πάουλο Αουτουόρι απολύθηκε από τη Βάσκο (και οδεύει προς τη Σάο Πάουλο) και ο Ρικάρντο Ντρούμπσκι από την Ατλέτικο Παραναένσε που θα πάει, μέχρι νεοτέρας, με υπηρεσιακό. Η Παραναένσε παίζει δίνει το κλασικό ντέρμπι του Παρανά, το επονομαζόμενο «ατλε-τίμπα», ενάντια στην Κοριτίμπα και ο άσος είναι επίσης στις σημειώσεις μου. Πρώτο σημείο από την αγωνιστική θαρρώ πως είναι το over στο Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ.

Στην πρεμιέρα της Ελβετίας, οι δέκα ομάδες άλλαξαν, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο. Η Βασιλεία κυριαρχεί, αρκετές ερίζουν για τη δυάδα, η Γκρασχόπερ πήρε τον αμφιλεγόμενο Γερμανό Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο ο οποίος έφυγε… κλοτσηδόν από Γαλατασαράι και Αϊντραχτ στο πρόσφατο παρελθόν, ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος Κριστιάν Κονσταντέν της Σιόν κράτησε τον ίδιο τεχνικό αν και πέρυσι είχε κάνει έξι αλλαγές ενώ η Τουν του αξιόλογου Ουρς Φίσερ έρχεται με… φόρα από πέρυσι.

Τι κρατάω από την πρεμιέρα; Over τα Γιουνγκ Μπόις – Σιόν και Σεν Γκάλεν – Γκρασχόπερ και άσο τη Ζυρίχη.
Στη Νορβηγία, μην πέσετε με τα… μούτρα στη Μόλντε, ανεξαρτήτως έδρας έχει να νικήσει τη Βίκινγκ από το 2006 με ρεκόρ 0-4-7 έκτοτε. Αλλά από την άλλη, μήπως είναι ευκαιρία; Ερχεται από αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και μεσοβδόμαδα έχει να σκέφτεται τη Σλίγκο Ρόβερς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά η Βίκινγκ παραμένει ακόμη αήττητη εκτός Στάβανγκερ και αδικαιολόγητα ο άσος είναι τόσο χαμηλά, εξ ου και αποκτά αξία η ισοπαλία.

Οσο για το ματς της «Σορ Αρίνα»; Η Μπραν του… 8-0-0 εντός έδρας και του 0-1-6 εκτός προφανώς έχει την ευκαιρία για νίκη επί της Σταρτ αλλά αμυντικά… χωλαίνει. Απέχω πάντως. Στα της Κυριακής, η ουραγός Σάντνες υποδέχεται την πρωτοπόρο Στρόμσγκοντσετ, η οποία αναμένεται κάποια στιγμή να… ξεφουσκώσει: γιατί όχι; Στα υπ’ όψιν, μαζί με την ισοπαλία της βελτιωμένης Ααλεσουντ στο Χάουγκεσουντ.

Τέλος, από Σουηδία η πρώτη επιλογή είναι το διπλό της ΑΪΚ (και από ημίχρονο!) επί της Σιριάνσκα, το καλοπληρωμένο over στο Μιάλμπι – Τζουργκάρντεν και, το Σάββατο, επίσης το over στο Μπρομαποΐκαρνα – Γκέτεμποργκ.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα