Προβλέψεις για το Στοίχημα: Χαλαρό bet με… πρακτορείο και Yankee

Ραδιοφωνικά τα… λέμε από τη στοιχηματική εκπομπή «Bxpbet» στο Bet Radio κάθε Δευτέρα ως και Πέμπτη 13:00 με 14:00. Και, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ART 90,6 στα FM, το οποίο αναμεταδίδει την εκπομπή «Betradio στα FM» του betradio.com, «ραντεβού» σήμερα 15:00 με 16:00.

Τριάδα τριημέρου: Ξεκίνησε καλά με το g/g στο Μίντιλαντ – Ααλμποργκ χθες και συνεχίζεται σήμερα με… Καισαρεία.

Μπούρσασπορ – Σίβασπορ: δεν έχει καλό πρόγραμμα ως τέλους η Σίβασπορ στην προσπάθειά της να βγει στην Ευρώπη (μεταξύ άλλων υποδέχεται Γαλατά και Μπεσίκτας) και, παρότι δεν έχει «διπλό» από τις αρχές Νοεμβρίου, θα την εμπιστευτώ ενάντια σε μια εσχάτως ασταθή Μπούρσασπορ η οποία έχασε έδαφος και δείχνει σταδιακά να ξεμένει από δυνάμεις. Παίρνω το ρίσκο του διπλού καθώς υπάρχει και κάτι… άλλο (αναλυτικά στο blog μου στο kingbet.net).

Σούπερ Λίγκα: τα αυτάκια μου άκουσαν πολλά τις τελευταίες ημέρες και παραδέχομαι ότι δεν παρασύρθηκα ούτε από τους «μεν» ούτε από τους «δε». Το αν θα το δώσει ο ΟΦΗ στην Ξάνθη ή όχι, αν ο Πανιώνιος θα χτυπήσει το ματς στη Βέροια ή όχι και διάφορα άλλα συναφή.
Προσωπικά δεν έμπλεξα με σημείο (και λέω ύστερα από καιρό να πάω και γήπεδο, για το… καλό). Από τις αποδόσεις, το goal/goal στο ΒέροιαΠανιώνιος και το over στο ΟΦΗ – Ξάνθη… βγάζουν λίγο το μάτι.

Βάρναμ0 – ΓΚΑΪΣ: πάντα οι πρεμιέρες είναι επίφοβος όμως η ενισχυμένη ΓΚΑΪΣ, είναι από τα δυνατά φαβορί για την άνοδο και ικανοποίησε απόλυτα με τις εμφανίσεις της στο Κύπελλο. Αντίπαλος της, αποδυναμωμένη Βάρναμο που αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και έχει άπειρο ρόστερ και πάγκο.

Σεβίλλη – Εσπανιόλ: η Σεβίλλη εν μέσω των αγώνων με την Πόρτο, στο «Ντραγάο» έχασε και το βάρος πέφτει στη ρεβάνς την ώρα που η Εσπανιόλ κατεβαίνει μεν χωρίς τρεις βασικούς (τιμωρημένοι) αλλά παίζει καλά και ομαδικά. Εκεί ποντάρω για να πάρει κάτι καλό στην Ανδαλουσία.

Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ: οι ελπίδες που διατηρούσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Αντερλεχτ εξανεμίστηκαν με την ήττα που γνώρισε στη Λιέγη ενώ η Μπριζ παραμένει στη μάχη του τίτλου, έχει σούπερ ψυχολογία μετά την πεντάρα επί της Λόκερεν και πάει για το πρώτο διπλό στις Βρυξέλλες από το 1998! Why not?

Αταλάντα – Σασουόλο: καλό φαβορί η γηπεδούχος που σταδιακά πλησιάζει τις ευρωπαϊκές θέσεις και με έξι σερί νίκες είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Serie A την ώρα που η Σασουόλο αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα και δεν βελτιώνεται.

Εν κατακλείδι: δεν είμαι πολύ πολύ «ζεστός» για bet σήμερα, πήγε και ψιλοάσχημα χθες οπότε το πάω συντηρητικά, συν ότι στις εταιρείες που παίζω, στα ελληνικά ματς δεν υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές οπότε… πάμε πρακτορείο (με τριάδα ΟΠΑΠ, μετά από καιρό). «Κούμπωσα» μαζί τους την Αταλάντα έτσι, για να βγει το απόγευμα.

ΥΓ1. Αν έπαιζα ένα ματς σήμερα θα ήταν σε χαλαρό bet η Σίβασπορ.

ΥΓ2. Θυμίζω ραδιοφωνικό «ραντεβού» σήμερα, και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ART 90,6 στα FM, το οποίο αναμεταδίδει την εκπομπή «Betradio στα FM» του betradio.com, 15:00 με 16:00.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα