Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ζητούμενα σε μεγάλες αποδόσεις

Ξεκίνημα με SuperLig. Οσοι ποντάρετε το πρωτάθλημα και είστε… πιστοί της στήλης, έχει διαπιστώσει ότι την Ακισάρ την ποντάρω συνήθως εκτός έδρας. Παίζει κλειστά με αντεπιθέσεις και εκτός Μαγνησίας «βολεύεται» ωστόσο υποδεχόμενη την Τραμπζονσπόρ, που έχει ελπίδες για την Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου και μόνο, αναμένω να γίνει το ίδιο, κατ’ εξαίρεση, και εντός έδρας. Καλοπληρωμένος ο άσος.

Οσο για τη Φενέρ; Ναι μεν είναι μεσούσης των αγώνων με τη Λάτσιο και το 2-0 της Πέμπτης της δίνει τεράστιο αβάτζο πρόκρισης, ναι μεν θα γίνει rotation αλλά δεν παύει να διαθέτει ανώτερο ρόστερ από την Ορντούσπορ.

Στη

Super League, εντυπωσιακό το σερί με τα 4 διπλά της Ξάνθης αλλά ο Σάκης Τσιώλης δεν… μασάει ταραμά. 10-2-1 έχει στην Τρίπολη ο Αστέρας, μόνο Αρης, ΠΑΟ και Ολυμπιακός δεν ηττήθηκαν στο «κάστρο», μικρή η απόδοση του άσου και ρισκάρω με άσο από ημίχρονο.

Από την Premier League αφήνω τελείως απέξω τα ματς όσων ομάδων έχουν την Πέμπτη ρεβάνς στο Europa League (ήτοι Τσέλσι, Τότεναμ και Νιούκαστλ) και κρατάω μόνο τη… διπλούρα της Γουίγκαν στο «Λόφτους Ρόουντ» επί μιας ΚΠΡ που έχει… πέσει και δεν το ξέρει. Η Γουίγκαν κάθε χρόνο τέτοια εποχή παίρνει νίκες και, εντέλει, σώνεται.

Στα της Bundesliga, έχω την αίσθηση πως και τα δύο σημερινά ματς δεν θα έχουν νικητή. Η Νυρεμβέργη των οκτώ σερί ματς χωρίς ήττα με τη Μάιντζ των επτά σερί ματς χωρίς ήττα και το Αννόβερο που έκανε νίκη εκτός έδρας ύστερα από οκτώ αγωνιστικές με την ασταθή Στουτγκάρδη που λογικά έχασε το τρένο για την Ευρώπη.

Στην Eredivisie διεξάγεται ένα από τα κλασικά ντέρμπι της Ολλανδίας ανάμεσα σε Γκρόνινγκεν και Χέρενφεν. Η Γκρόνινγκεν ψιλοελπίζει για τα play offs, η Χέρενφεν με το 2-0 επί της Φέγενορντ σημείωσε πέμπτη συνεχόμενη νίκη. Γιατί όχι και… έκτη;

Ισχυρή εντός η Σεν Γκάλεν, ματς για τη Βασιλεία εν μέσω των αγώνων με την Τότεναμ και… πού μυαλό για πρωτάθλημα; Καλοπληρωμένος ο άσος, το πρωτάθλημα έχει ακόμη λίγο δρόμο.

Αναζητώντας την ισοπαλία της αγωνιστικής στη Serie A, στο ματς του «Αντζελο Μασιμίνο» ανάμεσα στη «θέλω να βγω στην Ευρώπη αλλά δεν μπορώ» Κατάνια και την αδιάφορη βαθμολογικά Κάλιαρι, ενδείκνυται.

Κι ένας μικρός… τζόγος στο Λιουνγκσίλε – Χάμαρμπι που διεξάγεται στο «Μπόρος Αρένα» λόγω ακαταλληλότητας του «Μάρκμπιγκ Αρένα», σε απόσταση 126 χλμ. από το Λιουνγκσίλε. Η γηπεδούχος αντιμετωπίζει το φάσμα της χρεοκοπίας, η Χάμαρμπι θέτει πρώτη πρώτη υποψηφιότητα για άνοδο. Το διπλό έχει σαφές προβάδισμα.

Οι σημερινές προβλέψεις μου στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα