Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Τριάδα, δυάδα ρίσκου και yankee διημέρου

Ερσίγεσπορ – Καραμπούκσπορ: ανεβασμένες αμφότερες, ειδικά η Καραμπούκ που έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία 13 παιχνίδια της, αλλά αμυντικά εξακολουθεί να εμφανίζει… παιδικές ασθένειες. Κι αν της λείψει ο Μαμπιαλά, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη Ερσίγεσπορ, ο άσος σε τιμές αουτσάιντερ καθίσταται value bet.

Μπράγκα – Αρούκα: έχει λογικό, κυνηγώντας κάτι καλύτερο από τον άσο, το goal/goal μιας και η Μπράγκα έχει «ευπαθή» άμυνα έχοντας δεχθεί γκολ στα 8/10 φετινά εντός ενώ η Αρούκα σταδιακά αρχίζει να βρίσκει

τρόπους να σκοράρει και εκτός έδρας (το έπραξε και στα τέσσερα τελευταία).

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον: με τη νίκη επί της Νόριτς (2-0) η Γουέστ Χαμ κράτησε για τέταρτο σερί ματς ανέπαφη την εστία της, κάτι που είχε να κάνει από το… 1985 (!), υπερβολικό το σερί μεν αλλά έτσι όπως την κατεβάζει ο Σαμ Αλαρντάις, έχει λογική. Και υποδέχεται τη Σαουθάμπτν που έπαιξε με 5/11 βασικούς στο Κύπελλο χάνοντας 1-0 από τη Σάντερλαντ και που σκόραρε και στα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της όπως και στα 18 από τα τελευταία 20 ανεξαρτήτως έδρας (δεν έβαλε γκολ στο Λονδίνο, με Αρσεναλ και Τσέλσι). Τι λέτε;

Κάρντιφ – Χαλ: το ενδιαφέρον είναι πως η Χαλ έπαιξε Κύπελλο με την Μπράιτον, έφερε 1-1 και η ρεβάνς θα γίνει… μεθαύριο, Δευτέρα, άρα ενδεχομένως κάποιοι βασικοί να προφυλαχθούν στο ματς του Κάρντιφ, με τη γηπεδούχο να παίζει τα… ρέστα της. Ο,τι κάνει η Κάρντιφ, έρχεται εντός: οι 8 τελευταίοι βαθμοί που πήρε ήρθαν εκεί, από το 0-0 με τη Στόουκ στις 4/12 έχει να πάρει πόντο εκτός.

Μαρσέιγ – Λοριάν: συμπαθητική η απόδοση του άσου σε ένα ματς όπου το κίνητρο είναι μονόπλευρο (Champions League) με τη Μαρσέιγ να είναι σε φόρμα, να έρχεται από καλά ματς στο «Βελοντρόμ» και να σκοράρει εύκολα μην έχοντας πια ελλείψεις μιας και γύρισαν οι Αντρέ Αγιού και Σεϊρού.

Φράιμπουργκ – Αουγκσμπουργκ: πολύ άνετη βαθμολογικά η Αουγκσμπουργκ, σε αποδόσεις αουτσάιντερ ο άσος για μια Φράιμπουργκ που δεν έχει πολλά περιθώρια ακόμη, έχει πέντε σερί άσους υποδεχόμενη την εν λόγω ομάδα και μετά τη διακοπή βελτιώθηκε εντός έδρας. Συν ότι στο Αουγκσμπουργκ – Νυρεμβέργη 0-1 η τότε γηπεδούχος ήταν αγνώριστη προς το χειρότερο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ελτσε: το πιο συμπαθές σε απόδοση είναι το over 1,5 ημίχρονο που επιβεβαιώνουν 7/11 εντός με 6/11 εκτός αντίστοιχα (59% στη σούμα).

Κασίμπασα – Σίβασπορ: σε υψηλότατες τιμές και τα τρία σημεία. «Αγόρασα» τον άσο κυρίως επειδή σταδιακά η Κασίμπασα αρχίζει και βελτιώνεται και την αδικεί το σερί των δέκα αγώνων χωρίς νίκη. Θα τερματιστεί, αν η Σίβασπορ εμφανίσει ξανά την κακή αμυντική λειτουργία που τη διακρίνει εσχάτως, συν ότι της λείπει ο παιχταράς Εσέρ.

Πόρτο – Εστορίλ: η Εστορίλ έχει σκοράρει στα 30 από τα 34 φετινά της παιχνίδια σε τέσσερις διοργανώσεις, προφανές το ποντάρισμα, αλλά και λογικό, με την Πόρτο εν μέσω των αγώνων με την Αϊντραχτ.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

ΝίκοςΜποζιονέλος (Facebook, TwitterκαιGoogle+)

Keywords
Τυχαία Θέματα