Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Το «Παρκ ντε Πρενς» δεν είναι… «Σαν Σίρο»

Από τις καλύτερες ημέρες της στήλης ήταν η Πρωταπριλιά (και δεν ήταν… ψέμα), για δεύτερη απανωτή ημέρα τα σημεία πέρασαν αλλά μην ξεχνάτε ότι, κατ’ εμέ τουλάχιστον, το στοίχημα είναι κυρίως θέμα ρέντας.

Επιγραμματικά η τετράδα στο Yankee πέρασε… κορδέλα με τις ισοπαλίες των Σαν Πάουλι (3.25) και ΑΪΚ (3.40), το Χ2 της Γκενκ (2.30) και τον άσο της Καραμπούκ (2.50). Απόδοση; 63,5! Καλή ήταν η επίδοση και στο διαδικτυακό ποντάρισμα αφού πέρασαν το no goal της Ντέρι (1.95) και το 2 με χάντικαπ της Σλίγκο (2.05). Κατά τα λοιπά,

το μονό αποδεκτό με το διπλό του Αστέρα στη Νέα Σμύρνη πήγε για… βρούβες, όπως και η τριάδα με no goal Γκιμαράες και κάποια ισόπαλα ημίχρονα.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 14 ματς πονταρίστηκαν 280 (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 346 ευρώ, τα κέρδη έφτασαν τα 66 ευρώ.

Το Champions League κυριαρχεί απόψε. Από περιέργεια την ημέρα της κλήρωσης των προημιτελικών, Παρασκευή 15 Μαρτίου, είχα ρίξει μια ματιά στις διαδικτυακές αποδόσεις των πρώτων αγώνων. Αναρωτιόσουν κυρίως για το πόσο προσφερόταν η Μπάγερν και η Μπάρτσα στις 2 Απριλίου. Είχα δει τότε, δύο και κάτι εβδομάδες πριν, τους Βαυαρούς στο 1.78 και τους Καταλανούς στο 1.82.

Και έλεγα μέσα μου ότι προφανώς Μπάγερν σε τέτοια τιμή ποντάρεις και προφανώς για την Μπαρτσελόνα το σκέφτεσαι, οι book έβαλαν μυαλό και ανεβάζουν την τιμή της για να μην την πατήσουν όπως στο ματς με τη Μίλαν στο Μιλάνο.

Δύο και κάτι εβδομάδες μετά, η Μπάγερν είναι στο 1.61 και η Μπαρτσελόνα στο 1.64: η Πρωταπριλιά πέρασε και δεν μας κάνουν πλάκα… Συν ότι έχω μια χρόνια αντιπάθεια για τη Γιουβέντους, στην Ιταλία είμαι Ιντερ αλλά, για να τα λέμε όλα, τρέφω απεριόριστο σεβαστό στο βάρος της φανέλα της Μίλαν. Που, αν και ΡΕΑΛιστής, την έχει πιο… βαριά η Μίλαν, τι να κάνουμε;

Αγωνιστικά, έχω την αίσθηση ότι αυτό το απίστευτο 9-2 επί του Αμβούργου θα… ξεμυαλίσει την Μπάγερν. Ποια, την Μπάγερν που είναι τόσο σοβαρή και μεστή αγωνιστικά, θα αναρωτηθείτε ευλόγως. Νομίζω ναι, μην ξεχνάτε ότι λείπει και το… εργαλείο ονόματι Χάβι Μαρτίνεθ. Κι από την άλλη έχεις μια Γιουβέντους που είναι… μισή εθνική Ιταλίας, που δεν έχει δεχθεί γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Οκτώβριο (κι αν το κάνει και απόψε, κάνει ρεκόρ στη διοργάνωση) και, γενικώς, έχει ό,τι κινείται γύρω από την άμυνα.

Το under στο Μόναχο δεν το αποκλείω. Δεν είναι και σε κακή τιμή. Ούτε το να μπουν γκολ εκατέρωθεν, αντίστοιχη συμπαθητική τιμή. Για σκοράκι; 1-1, άρα κρατάμε και την ισοπαλία.

Αλλωστε, αν όντως το ματς λήξει απόψε ισόπαλο, θα ποντάρουμε το διπλό και την πρόκριση της Μπάγερν στο Τορίνο!

Το «Παρκ ντε Πρενς» δεν είναι… «Σαν Σίρο»: στο δικό μου το μυαλό δεν έχει το νόημα της έδρας, όπως διαθέτει η Μίλαν (και νίκησε στον προηγούμενο γύρο την Μπαρτσελόνα). Σαφώς και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι την έχει… κάνει έδρα (23 ευρωπαϊκά ματς χωρίς ήττα στο Παρίσι, 7-1-0 στα τελευταία οκτώ επίσημα), σαφώς και η παρουσία του Ιμπραΐμοβιτς (Ιμπραχίμοβιτς κατά… Σπυρόπουλου γραφάς!) μετράει αλλά η Παρί δεν είναι Μίλαν, δεν είναι Ιντερ, δεν είναι Ρεάλ. Η Μπάρτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρά δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στις τελευταίες έξι εξόδους της, λείπουν Πουγιόλ, Αντριάνο και Πέδρο αλλά δεν παύει να είναι… Μπάρτσα.

Αν το βλέπω διπλό; Ναι η απάντηση και φυσικά… όχι, δεν το ποντάρω σε τέτοια τιμή. Ούτε το goal/goal λέει κάτι, κατιτίς πιο συμπαθητική η τιμή του over αλλά δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Σκεφτείτε, επί παραδείγματι, να λήξει 0-2: ούτε over, ούτε goal/goal ούτε «σπάει» το φαβορί. Και, να πω την αμαρτία μου, τέτοιο σκορ βλέπω απόψε. Αρα και under. Με αυτή την αφελή άμυνα της Μπάρτσα; Ε, με αυτή…

Και για να βρω και καμιά απόδοση της προκοπής, επέλεξα το διπλό στο ημίχρονο.

Εκτός… Τσου-Λου ίσως υπάρχουν όμως καλύτερες στοιχηματικές ευκαιρίες σήμερα: τροφή για σκέψη… Ξεκίνημα με Ιρλανδία, όπου υπάρχουν δύο φαβορί στα ισάριθμα αποψινά ματς αλλά από φιλοσοφία και μόνο κάτω του 1.70 δεν ποντάρω στην εν λόγω κατηγορία. Και η Σεντ Πάτρικς δίνει 1.60 με την Ντάνταλκ των δύο διπλών και over σε ισάριθμες εξορμήσεις ως τώρα. Κρατάω το goal/goal στο Δουβλίνο ενώ στο Λίμερικ, όπου η ομώνυμη νεοφώτιστη υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς, το διπλό. Η Σάμροκ έχει φέρει ως τώρα στις εξορμήσεις τρία… 0-0, επιθετικά δυστοκεί και η Λίμερικ έχει καλή ομάδα με ενθουσιασμό, όχι όμως και την απαιτούμενη εμπειρία.

Κατά τα λοιπά, αυθόρμητα το μάτι πήγε στην κόντρα της Στρομσγκόντσετ στο ματς της «ΑΚΑ Αρίνα» με τη Χόνεφος. Νωχελική και φοβισμένη η Χόνεφος ηττήθηκε 3-2 στο Κρίστιανσαντ από τη Σταρτ, η «Γκόντσετ» ήταν αποφασιστική στο 2-0 επί της Σάντνες αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η τελευταία είναι από τις αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Ασος δεν υπάρχει από το 2005 (0-2-1 έκτοτε), με ρίσκο στον άσο και πιο συντηρητικά στο goal/goal οι επιλογές μου.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα