Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Στο τελευταίο διπλό κυβερνούσε η Θάτσερ!

Απολογισμός Σαββάτου και Κυριακής: Οταν λέμε κορδέλα… κορδέλα! Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα η στήλη έβγαλε συνολικά τρία ταμεία σε παρολί με απολογισμό 11/14 στα προτεινόμενα πονταρίσματα αλλά και 1/4 στα fun bets!

Επιγραμματικά πέρασαν:

* Το Σάββατο το μονό αποδεκτό του διπλού στο Νόριτς – Αστον Βίλα (2.80), τριάδα στο Trixie με Γουίγκαν (3.00), Χ στο Ρεμς – Αζαξιό (2.85) και Σοσό (1.95), ο άσος της Αϊντραχτ (1.80) και το διπλό της Μπούρσασπορ (1.80). 6/7

στη σούμα, το απόλυτο χάλασε η Φούλαμ.

* Την Κυριακή βγήκε τριάδα στο Yankee (ήτοι μια τριάδα και τρεις δυάδες) με Χάλμσταντ (2.40), Μπέιρα Μαρ (2.40) και Ακαδέμικα (2.90), τη… χάλασε η Καραμπούκ. Την τριάδα χάλασε η Μαγιόρκα και πέρασαν Χέρκουλες (1.90) και Κατάνια (2.10) ενώ στα fun bets πέρασε ο άσος στο Μπουγιουκσεχίρ – Φενερμπαχτσέ (3.50).

Η θεωρία του 20ευρου: Σε 14 ματς και 4 fun bets, με ποντάρισμα από 20 και 10 ευρώ αντίστοιχα, «επενδύθηκαν» 320 ευρώ και «γύρισαν» 591 ευρώ, τα (πολλά κέρδη) έφτασαν στα 591 ευρώ! Δεν έχετε παράπονο, έτσι;

Τετάρτη του Πάσχα σήμερις, με μια πρώτη ματιά η τάση μου είναι προς μια πεντάδα σε ζητούμενα. Δηλαδή:

* το διπλό της Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο πρώτο μπαράζ ανόδου κόντρα στην Ντόντρεχτ στο «Μπάου Στάντιον». Πιο… ομάδα η Ιγκλς, ντεφορμέ στο κλείσιμο της regular season η γηπεδούχος.

* το διπλό της Αούστριας στην «Κάινε Ζόργκεν Αρίνα» επί της Ριντ στον νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου. Πάει για το πρώτο νταμπλ μετά από επτά χρόνια, είναι πολυνίκης του θεσμού (27 κατακτήσεις) και δεν έχει ήττα φέτος σε 20 εκτός έδρας αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο (16 νίκες)! Συν ότι φέτος έχει 4/4 νίκες στο πρωτάθλημα επί της Ριντ (6-1 και 3-1 εντός), 1-0 και 3-1 εκτός)!

* το διπλό της Βασιλείας στο «Λέτσιγκρουντ» της Ζυρίχης. Είναι στο +3 από την Γκρασχόπερ με ένα ματς λιγότερο, με νίκη απόψε ουσιαστικά… καθαρίζει τον τίτλο, ευκαιρία τώρα ούσα απαλλαγμένη από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

* την ισοπαλία στον νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου Εβιάν – Λοριάν στο «Παρλ ντε Σπορ Ανεσί». Φέτος Στο έφεραν 1-1 στο Εβιάν και 2-1 νίκη για τη Λορθάν στην έδρα της. Η γηπεδούχος έχει περισσότερο το μυαλό στην παραμονή στη Ligue 1 και θα της λείψουν οι πρώτοι της σκόρερ Μπαρμποσά (μέσος, 8 γκολ) και Κλιφά (φορ, 10 γκολ).

* την ισοπαλία στο «Ρενάτο Νταλ’ Αρα» ανάμεσα σε Μπολόνια και Νάπολι. Ισοπαλία που έχει να εμφανιστεί μεταξύ τους εκεί από τη σεζόν 1988-89 με ρεκόρ 6-0-4 έκτοτε. Η Νάπολι έχει «δέσει» τη 2η θέση, χρειάζεται το πολύ μια νίκη στα τελευταία τρία ματς για να την επικυρώσει και μαθηματικά και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να… σκοτωθεί απόψε ενάντια σε μια Μπολόνια που καλείται να δείξει ότι το 6-0 από τη Λάτσιο ήταν συμπτωματικό. Κι έχει εγωισμό στο παιχνίδι της.

Εκπληκτικό το πρωινό ρεπορτάζ του Sky Sports: «Οταν η Τότεναμ νικούσε για τελευταία φορά την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” είχαμε ακόμη πρωθυπουργό τη Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Νέλσον Μαντέλα ότι έβγαινε από τη φυλακή και το ίντερνετ δεν είχε ακόμη εφευρεθεί!».

Ρεκόρ 16-7-0 έχει η Τσέλσι στα τελευταία 23 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Τότεναμ, το τελευταίο διπλό ήρθε το 1990! Η Τσέλσι έχει… σοβαρέψει εσχάτως, απέκλεισε τη Βασιλεία και πέρασε στον τελικό του Europa League (την άλλη Τετάρτη στο Αμστερνταμ με την Μπενφίκα), νίκησε τη Γιουνάιτενε με τυχερό γκολ του Μάτα αλλά προσωπικά δεν με πείθει. Και η Τότεναμ ηττήθηκε μόλις σε ένα (από τη Λίβερπουλ) από τα τελευταία 9 εκτός έδρας παιχνίδια της, είναι αποτελεσματική και ποντάρω στο διπλό σε λογική fun bet.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα