Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Σκανδιναβικά σημεία, Trixie και… κόρνερ

Χθεσινός απολογισμός: Επιβεβαιώθηκε μια δυάδα στο Trixie με Αουγκσμπουργκ (2.20) και Θέλτα (3.05), στην τριάδα πέρασε μόνο η Σίβασπορ (1.85) και στο Yankke επίσης επιβεβαιώθηκε δυάδα και πληρώθηκε η στήλη με Αζαξιό (3.00) και Χ2 Σέλμπουρν (2.55).

Στα fun bets Βέρντερ και Στόουκ δεν δικαίωσαν το ρίσκο, το δικαίωσε όμως η Σοντερίσκε (2.30 με Χ2).

Η θεωρία του 20ευρου: Προτάθηκαν 10 ματς (από 20 έκαστος) και 3 fun

bets (από 10 αντίστοιχα), πέρασαν 5 και 1 αντίστοιχα αλλά παρά το συνολικό 6/13 στην επένδυση 230 ευρώ «γύρισαν» 310, τα κέρδη έφτασαν τα 80 ευρώ.

Τουρκία: κρατάω την Κασίμπασα στον άσο από τα τρία σημερινά ματς που δεν προσφέρονται πάντως για πολύ τζόγο. Η Κασίμπασα έχει κίνητρο για τετράδα, η Εσκισεχίρσπορ όχι τόσο. Η Γαλατασαράι, ούσα στο +7 από τη Φενερμπαχτσέ κι έχοντας να δώσουν από τέσσερα ματς, παίζει στο Γκαζιαντέπ με τη γηπεδούχο σαφώς πιο… άνετη μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Και η Φενέρ προφανώς έχει να σκέφτεται το ματς της… ζωής της με την Μπενφίκα την Πέμπτη και όχι την Καϊσερίσπορ. Εκτός βέβαια αν την ίδια ώρα η Γαλατά ηττάται!

Σημειώστε πως την Κυριακή 12 Μαΐου Φενέρ και Γαλατά αναμετρώνται στο «Σουκρού Σαράτσογλου»: εν δυνάμει αυτοί οι 7 βαθμοί μπορεί να είναι 4 αν νικήσει η Φενέρ. Και το «αν» είναι μεγάλο διότι την Τετάρτη 15 Μαΐου διεξάγεται ο τελικός του Europa League όπου οι «σαρί καναριαλάρ» κάλλιστα μπορεί να είναι παρόντες!

Κατ’ εμέ, πέρα των… καναρινί συναισθημάτων μου, εικάζω πως ο τίτλος έκανε ήδη φτερά. Κοντράρω τη Γαλατά, που απόψε της λείπει και ο Σνάιντερ, κι αφήνω τελείως στην άκρη τη Φενέρ (έχοντας αναφέρει στο kingbet.net σκέψη για Χ ημίχρονο).

Κατά τα λοιπά…:

* ΑΪΚ Στοκχόλμης – Χάλμσταντ: η ΑΪΚ με γκολ στο 96’ πήρε τη νίκη στο Γκέφλε, ήταν η πρώτη της φετινή, η Χάλμσταντ με 1-0 επί της Κάλμαρ από το 6’ αντί να… καθαρίσει με τις ευκαιρίες που είχε, έχασε 2-1 (62’, 77’) και παραμένει χωρίς νίκη ενώ θα της λείψει ο ηγέτης Σελάκοβιτς. Με τον άσο μόλις στο 1.40, προφανώς πάω κόντρα.

* Αρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: μένω μακριά από σημεία και γκολ. Επί της στατιστικής η Αρσεναλ έχει φέτος κατά μέσο όρο 11,8 κόρνερ στα εντός έδρας παιχνίδια της: 7,9 η ίδια και 3,9 οι αντίπαλοι. Η Γιουνάιτεντ έχει κατά μέσο όρο 10,4 κόρνερ στα εκτός έδρας παιχνίδια της: 5,7 η ίδια και 4,7 οι αντίπαλοι. Προσθέτω 7,9 με 5,7 και βγαίνει άθροισμα 13,5. Ποντάρω συνεπώς στο 13-14 κόρνερ.

* Βαγιαδολίδ – Σεβίλλη: μετριότατη εσχάτως η Βαγιαδολίδ, έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία επτά ενώ η Σεβίλλη έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα κι έχει να κάνει διπλό από τον… Σεπτέμβριο (το 2-0 στη Γαλικία επί της Κορούνια είναι το μοναδικό της φετινό!). Γιατί όχι;

* Εστερ – Ελφσμποργκ: φοβισμένη η Εστερ έχασε 2-0 στο Μάλμε και τερματίστηκε το φετινό της αήττητο, αήττητο που διατηρεί η Ελφσμποργκ η οποία είχε 4/4 ισοπαλίες μέχρι το 2-0 επί της μέτριας Τζουργκάρντεν. Αν δεν είχε προηγηθεί η ήττα στο Μάλμε η Εστερ θα έχαιρε της πλήρους εκτίμησής μου. Και πάλι προς τον άσο είμαι.

* Λάντσκρονα – Εργκριτε: αήττητη με δύο ισοπαλίες σε τρία ματς η Λάντσκρονα, πήρε τυχερό 2-2 από την πολύ ανταγωνιστική φέτος Εστερσουντ την ώρα που η Εργκριτε έκανε πρώτη νίκη αλλά με την πολύ μέτρια Μπράγκε. Ασος.

* Μιάλμπι – Μπρομαποΐκαρνα: η Μιάλμπι έχασε 2-0 στο Χάκεν υποκλινόμενη στο τέλος (66’ και 87’), η «Μπρόμα» έχασε 2-0 υποδεχόμενη τη Χέλσινγκμποργκ με το γκολ στο 6’ να παίζει κύριο ρόλο. Πολύ προς την ισοπαλία το κοιτάω…

* Νιούπορτ – Γκρίμσμπι: η Νιούπορτ νίκησε 1-0 στο πρώτο ματς και ακόμη και με ισοπαλία, που τη βλέπω πολύ, προκρίνεται στον τελικό όπου ίσως βρει άλλη μια ουαλική ομάδα, τη Ρέξαμ. Μάλιστα σήμερα θα ανοίξει άλλη μια κερκίδα και η χωρητικότητα θα ανέβει στις 7.012 θέσεις (από 5.511 ενώ 1.063 εισιτήρια πήρε η Γκρίμσμπι).

* Οντένσε – Μπρόντμπι: καλό timing για ποντάρισμα στην Μπρόντμπι με την Οντένσε να έρχεται από το 4-1 στο Σόντερισκε. Η Μπρόντμπι σήμερα παίζει την κατηγορία…

* Σάλκε – Αμβούργο: η Σάλκε έχει 10/15 σκορ στο 2-3 γκολ εντός και 3/15 στο 4-6, το Αμβούργο έχει αντίστοιχα 7/15 και 4/15. Εκ των 10/15 της Σάλκε τα 7 ήταν ακριβώς στα 3 γκολ, συν άλλα 2 από τα 2-3 γκολ του Αμβούργου. Πού καταλήγω; Στο 4-6.

* Σούντσβαλ – Ντέγκερφορς: αμφότερες μπήκαν στη σεζόν με δύο ήττες και νίκησαν στα τρίτα τους ματς, αμφότερες απογοητεύουν, πιθανή η μοιρασιά.

* Φέγενορντ – Χέρακλες: με τον άσο στο 1.15 το… δύσκολο είναι να σκοράρει η Χέρακλες και το κατάφερε στα 27 από τα 31 φετινά της παιχνίδια! Goal/goal η επιλογή.

Αναλυτικά οι προβλέψεις μου στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Αναζητήσεις
+7 γκολ προβλεψεις
Τυχαία Θέματα